“Σιγή ιχθύος” από την Δύναμη Πολιτών για τα “γεγονότα της παρέλασης”

0

Ανήμερα της παρέλασης της 28η Οκτωβρίου στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου συνέβησαν τα γνωστά “γεγονότα” με τις “10 άγνωστες”, που έμαθε και όλη η υφήλιος…  η “Δύναμη Πολιτών” και ο τέως δήμαρχος κ. Άρης Βασιλόπουλος ΔΕΝ έχουν μέχρι στιγμής πάρει θέση. Καμία ανακοίνωση για ένα γεγονός που είναι Νο1 στην επικαιρότητα! Και όμως…

Μπορεί για το συγκεκριμένο γεγονός να μην “ασχολήθηκαν”… αλλά πρόλαβαν και εξέδωσαν δύο “πύρινες” ανακοινώσεις ανήμερα της 28ης. “Ανεπίσημες” μέσω του “τύπου τους”… όπου στηλίτευαν την νέα δημοτική αρχή για το “ατόπημα” να υπάρχει εξέδρα επισήμων στην παρέλαση (δείτε ΕΔΩ) και η άλλη… γιατί το γραφείο τύπου του Δήμου ΔΕΝ είχε στο αρχικό  δελτίο τύπου για την εκδήλωση των εορτασμών… φωτογραφία του τέως δημάρχου και της παράταξής του!!!

Για τα γεγονότα της παρέλασης με τις “10 άγνωστες”… “σιγή ιχθύος”! Επίσημα και “ανεπίσημα”…

Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Κοινή δήλωση Δημάρχου & Μητροπολίτη για τα γεγονότα στην μαθητική παρέλαση
Επόμενο άρθροyin yang balance 2: Soundbath Session με τον Νίκο Νικολακόπουλο!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.