”Ποιητικές διαδρομές – Αλλοτινές πατρίδες”

0

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, με θέμα: ”Ποιητικές διαδρομές – Αλλοτινές πατρίδες” σε συνεργασία με τους λογοτέχνες Γαβρίλη Ιστικόπουλο, Κωνσταντίνο Γεωργάτο και τον ιστορικό (μέλος της επιστημονικής επιτροπής του Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού της ΑΕΚ «η κιβωτός της Ρωμιοσύνης») Ανδρέα Μπαλτά, την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019, στο χώρο του Π.Π.Ι.Ε.Δ (Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας).

Στην εκδήλωση συμμετείχε η χορωδία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, καθώς και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας «Δημήτριος Υψηλάντης» με τον Αλεξάνδρο Μιμίδη στην Ποντιακή λύρα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος της πόλης μας Γιάννης Βούρος, ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής Τάσος Κωνσταντινίδης, ο αντιπρόεδρος του ΠΠΙΕΔ Χρήστος Κοπελούσος, η σύμβουλος τοπικής κοινότητας Νέας Φιλαδέλφειας Αγγελική Σουρτζή, η Βέτα Γεωργιάδου (Πρόεδρος του παραρτήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας ΝΙΦΗΜ Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Ιωνίας-Ηρακλείου-Μεταμόρφωσης), ο Βαγγέλης Γιαννακουδάκης (Γεν. Γραμματέας συλλόγου “Ευ Αγωνίζεσθαι”), ο Παναγιώτης Καδδάς (Πρόεδρος Α.Σ. ΑΜΕΑ Καστελλάνοι & Πρόεδρος Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου ατόμων με ακρωτηριασμό), ο Νίκος Μπαμπανικολός (Πρόεδρος Παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών ΑΕΚ) καθώς και ο Κυριάκος Χήνας (Ιστορικός, Γεν. Γραμματέας Λέσχης Ιστορίας & Πολιτισμού της ΑΕΚ).

Συντονίστρια της όμορφης εκδήλωσης του Δήμου μας, ήταν η Ευαγγελία Τσαπατσάρη, (Κοινωνιολόγος, Προϊσταμένη Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Πρόεδρος Συλλόγου Ελλήνων Κοινωνιολόγων, Μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΕΔΔΥΠΠΥ “Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων”).

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση για το “στέκι νεολαίας”
Επόμενο άρθροΔημοτικό συμβούλιο σήμερα (11/11) με 15 θέματα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.