“Πολυτεχνείο”: Μήνυμα αντιδημάρχου Παιδείας Τάσου Κωνσταντινίδη

0

 

Μήνυμα για την επέτειο του Πολυτεχνείου από τον αντιδήμαρχο Παιδείας και επικεφαλής της δημ. παράταξης “Πόλης Ενότητα”:

Η εξέγερση του Πολυτεχνείου, και της Νομικής που προηγήθηκε, υπήρξε το αποκορύφωμα της αντίστασης του λαού ενάντια στη χούντα των συνταγματαρχών. Η πηγαία συμπαράσταση του κόσμου στους εξεγερμένους φοιτητές σηματοδότησε την αρχή του τέλους της δικτατορίας και ταυτόχρονα απέδειξε για άλλη μια φορά ότι η νέα γενιά είναι και πρέπει πάντα να είναι η αιχμή του δόρατος των αγώνων και της θυσίας για τη δημοκρατία και την ελευθερία. Χρέος μας είναι να κρατήσουμε άσβεστη τη μνήμη του αγώνα και της θυσίας των νεκρών και των βασανισθέντων. Χρέος μας είναι να πείσουμε τις νέες γενιές ότι τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Η Δημοκρατία και η Ελευθερία δεν είναι ένα αγαθό που προσφέρεται δωρεάν.  Αντίθετα, σφυρηλατείται με τη μνήμη της ιστορίας και τους αγώνες του λαού!

Προηγούμενο άρθρο“Πολυτεχνείο”: Μήνυμα Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη
Επόμενο άρθροΟ “Ρουβίκωνας” έσπασε τζαμαρία εταιρίας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.