Νέα Φιλαδέλφεια: Την Κυριακή ο 6ος Λαϊκός αγώνας δρόμου στο άλσος

0

Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στις 9.30 π.μ. στο άλσος Νέας Φιλαδέλφειας θα διεξαχθεί ο “6ος ΛΑΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΔΑΦΟΣ”.

Στη πύλη Αδάνων του Άλσους επί των οδών Αττάλειας & Αδάνων πλησίον του Π.Π.Ι.Ε.Δ. θα βρίσκεται η Αφετηρία και ο τερματισμός. Στον αγώνα θα συμμετάσχει ο πρωταθλητής μεγάλων αποστάσεων Κώστας Γελαούζος που στον πρόσφατο Μαραθώνιο της Αθήνας αναδείχτηκε 3ος στην γενική κατάταξη και 1ος Έλληνας.

Στον αγώνα αναμένονται επίσης να συμμετάσχουν ονόματα-έκπληξη ενώ οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει την κάθε προσδοκία των διοργανωτών (Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής – Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας).


Προκήρυξη: “Αγώνας δρόμου σε ανώμαλο έδαφος”

Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Χριστουγεννιάτικο Παζάρι Φιλοζωικού Συλλόγου
Επόμενο άρθροΝΦ-ΝΧ: 10η Εθελοντική αιμοδοσία
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.