ΝΦ-ΝΧ: Μειωμένα τα Δημοτικά Τέλη το 2020!

0

Από τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

Νέα Φιλαδέλφεια, 03/12/19

Μειωμένα δημοτικά τέλη θα δουν οι συμπολίτες μας στους λογαριασμούς του ρεύματός τους για το 2020, μετά την σχετική εισήγηση και ψήφιση από το δημοτικό συμβούλιο της πρότασης της νέας δημοτικής αρχής.

Μειώσεις στο 1,23 ε/τμ από το 1,33 ε/τμ στα σπίτια, στα 4,35 ε/τμ από τα 4,70 ε/τμ στους επαγγελματικούς χώρους και στα 0,50 ε/τμ για χώρους με κοινωφελή – μη κερδοσκοπική χρήση. Παράλληλα διατηρήθηκαν οι μειώσεις/απαλλαγές των προηγούμενων ετών για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Ο Δήμαρχος της πόλης μας Γιάννης Βούρος στην τοποθέτησή του τόνισε μεταξύ άλλων:

«Μετά από διαβούλευση, όχι μόνο με τα μέλη και τα στελέχη της παράταξής μας, αλλά και με αρκετούς συνδημότες μας, μετά από έντονη και επίπονη προσπάθεια των συνεργατών μου, είμαστε σε θέση, μένοντας πιστοί στην προεκλογική μας δέσμευση, να εισηγηθούμε από την αρχή της θητείας μας την μείωση των Δημοτικών Τελών.

Συγκεκριμένα εισηγούμαστε την μείωση στα ανταποδοτικά τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού για τις οικίες από το 1,33 ε/τμ που παραλάβαμε, στο 1,23 ε/τμ.

Για τους επαγγελματικούς χώρους από τα 4,70 ε/τμ στα 4,35 ε/τμ.

Με αυτό τον τρόπο, λίγο ή πολύ, ας το κρίνουν αυτό οι ουδέτεροι παρατηρητές, είμαστε από τους ελάχιστους Δήμους στη χώρα που προβαίνουμε σε ελάφρυνση των βαρών για τους δημότες.

Είναι μία υπεύθυνη, κοστολογημένη και σοβαρή πρόταση που πιστεύω πως πρέπει να ψηφιστεί ομόφωνα από το Δημοτικό μας Συμβούλιο».

Το σχέδιο της νέας δημοτικής αρχής όσον αφορά τον συγκεκριμένο τομέα κινείται σε δύο άξονες. Ελαφρύνσεις για το δημότη, με αναβάθμιση όμως των παρεχόμενων υπηρεσιών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού σε κάθε γειτονιά της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας.

Προηγούμενο άρθροΝΦ-ΝΧ: Γραφτείτε στα τμήματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)
Επόμενο άρθροΤετάρτη 4/12: Δημοτικό συμβούλιο Part 3…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.