Βίντεο: Χριστούγεννα ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ στη Νέα Χαλκηδόνα! (Φωτογραφίες)

0


.

Απόγευμα παραμονής Χριστουγέννων στη Νέα Χαλκηδόνα. Ο πολιτιστικός χώρος στο Πάρκο «Γ. Αποστολάκη» (πρώην στρατιωτικό εργοστάσιο) ασφυκτικά γεμάτος από δημότες. Τα φώτα έσβησαν… Η ορχήστρα δωματίου ξεκίνησε… με τον Δήμαρχο Γιάννη Βούρο στην αφήγηση του έργου «Ο χριστουγεννιάτικος εφιάλτης του Σκρουτζ»…

Ένα φωτεινό μουσικό ταξίδι, μέσα σ’ ένα σκοτεινό παραμύθι. Η ιστορία του Εμπενίζερ Σκρουτζ, όπως τη διηγήθηκε η ανατριχιαστική πένα του Αντώνη Τουμανίδη στο «Εφιάλτες και Παραμύθια», ζωντάνεψε μέσα από γνωστές χριστουγεννιάτικες μελωδίες και αγαπημένα μιούζικαλ, με τις φωνές των Ναταλία Κάντζια (Υψίφωνος) και Γιάννη Φίλια (Τενόρος) και μαέστρο τον Θεόδωρο Λεμπέση. Συμμετείχε και η Μικτή δημοτική χορωδία Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας υπό την διεύθυνση της μαέστρου Μαρίας Κάτσαρη.

Απολαύστε ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ στο βίντεο-ρεπορτάζ της Fx-news:

Προηγούμενο άρθρο“Αρκετά με τις συκοφαντίες και τα ψέματα”
Επόμενο άρθρο“Πολλά ψέματα είπατε (κ. Βασιλόπουλε), ας πούμε και μια αλήθεια”! (Βίντεο)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.