Έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο την Τετάρτη (08.01)

0

Από τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, λάβαμε την παρακάτω πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού συμβουλίου:

Θ Ε Μ Α : Πρόσκληση σε έκτακτη Συνεδρίαση Δ.Σ. (1η) 

 

Μετά την υποβολή του αριθ. εισ. πρωτ. 73/2-1-2020 γραπτού αιτήματος των Δημ. Συμβούλων κ.κ. Α.Βασιλόπουλου, Ε.Παπαλουκά, Ν.Ανανιάδη, Γ.Ανεμογιάννη, Κ.Ντάτση, Ι.Καλαμπόκη, Δ.Εμμανουήλ, Π.Λαζαρίδη, Χ.Τομπούλογλου, Κ.Τομπούλογλου, Π.Αθανασόπουλου, Σ.Αλεφραγκή, Ν.Σερετάκη, Δ.Ε.Γκούμα, Ι.Ζαχαριάδη και Ι.Ουσταμπασίδη, ήτοι του 1/3 και πλέον του συνολικού αριθμού των μελών του Δ.Σ., σας καλούμε όπως προσέλθετε, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 74 παρ. 2 του Ν. 4555/18 («Κλεισθένης Ι»), αύριο 8.1.2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 8 μ.μ., στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς», (Θεσσαλονίκης και Λαχανά) σε δημόσια έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης στο κατωτέρω αναφερόμενο από τους αιτούντες μοναδικό θέμα της Ημερήσιας Διάταξης :

 

ΘΕΜΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Λήψη απόφασης για την άμεση ετήσια ανανέωση των συμβάσεων των εργαζομένων του προγράμματος «Εστία» για τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στο Δήμο και την εξουσιοδότηση των μελών της Κοινωφελούς Επιχείρησης να υλοποιήσουν άμεσα αυτή την απόφαση.

  • Η Συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα δεδομένου ότι οι συμβάσεις των εργαζομένων που έληγαν στις 31/12/2019 παρατάθηκαν για ένα δίμηνο με την αριθ. 298/2019 απόφαση του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου.
  • Η παρούσα πρόσκληση αναρτάται στην «Εφημερίδα της Υπηρεσίας» στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΛΥΣΣΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΜΛΗΣ


Δ.Σ.: Τα Highlights του ESTIA (Βίντεο)


 

Προηγούμενο άρθροΠρωτοχρονιάτικο “διπλό” για τον ΑΟΝΦ Άτταλο
Επόμενο άρθροΝέα Χαλκηδόνα: Απόπειρα δολιοφθοράς στο 2ο Νηπιαγωγείο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.