Δ.Σ.: Τα Highlights του ESTIA (Βίντεο)

0

5.30 ώρες (20.00-1.30) διήρκησε η έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας που πραγματοποιήθηκε στο 3ο ΓΕΛ Ν.Φ. την Τετάρτη το απόγευμα με μοναδικό θέμα ημερησίας διάταξης: Λήψη απόφασης για την άμεση ετήσια ανανέωση των συμβάσεων των εργαζομένων του προγράμματος «Εστία» για τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στο Δήμο και την εξουσιοδότηση των μελών της Κοινωφελούς Επιχείρησης να υλοποιήσουν άμεσα αυτή την απόφαση“.

Την συνεδρίαση “προκάλεσαν” 16 δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, μετά την υποβολή του αριθ. εισ. πρωτ. 73/2-1-2020 γραπτού αιτήματος τους.

Δείτε τα Highlights της συνεδρίασης στο βίντεο-ρεπορτάζ της Fx-news:

Προηγούμενο άρθροΔελτίο τύπου της Δύναμης Πολιτών
Επόμενο άρθροΑντιδήμαρχος πρασίνου ο Σπύρος Γραμμένος
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.