Νέα Φιλαδέλφεια-Θεοφάνια: Ο Αγιασμός των υδάτων στην λίμνη του άλσους

0

Με πλήθος κόσμου που αψήφησε τις ακραίες καιρικές συνθήκες και προεξέχοντος του Δημάρχου Γιάννη Βούρου, πραγματοποιήθηκε στο άλσος Νέας Φιλαδέλφειας την Δευτέρα 6 Ιανουαρίου, την εορτή των Θεοφανίων, ο Αγιασμός των υδάτων και η Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού από τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδέλφειας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. κ. Γαβριήλ. Νωρίτερα τελέστηκε με κάθε λαμπρότητα η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και ο Μέγας Αγιασμός στον Ι. Ν. Αγίου Νέας Φιλαδέλφειας (Μάδυτος), χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ. κ. Γαβριήλ.

Δείτε το φωτορεπορτάζ της Fx-news:

Τελετή του Αγιασμού των Υδάτων στην λίμνη του άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας

Όρθρος, Θεία Λειτουργία στον Ι. Ν. Αγίου Ιωάννου Νέας Φιλαδέλφειας (Μάδυτος) χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδέλφειας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. κ. Γαβριήλ:

Προηγούμενο άρθροΕυαγγελισμός Θεοτόκου Ν.Χ.: Η εορταστική συνεστίαση του Φιλοπτώχου ταμείου
Επόμενο άρθροΑ. Γούλας: “Το πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ και οι χειρισμοί που εγείρουν ερωτήματα και προβληματισμούς”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.