Κορωνοϊός: “Λουκέτο” στο Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας

0

Νέα μέτρα από τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας:

Νέα Φιλαδέλφεια, 15/03/20

 

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας προκειμένου να προστατεύσει στο μέγιστο βαθμό την δημόσια υγεία των κατοίκων της πόλης μας προχωρά σε νέες προληπτικές παρεμβάσεις.

 

Συγκεκριμένα:

 

  • Το άλσος της πόλης μας από σήμερα και μέχρι νεωτέρας θα παραμείνει κλειστό για τους επισκέπτες
  • Προκειμένου να διευκολυνθούν οι συμπολίτες μας στις μετακινήσεις τους και για να αποφεύγεται ο συνωστισμός στα μέσα μαζικής μεταφοράς επιστρέφονται από την Δημοτική Αστυνομία οι πινακίδες κυκλοφορίας αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών που είχαν αφαιρεθεί έως την Παρασκευή 13 Μαρτίου,  με την προσκόμιση των απαραίτητων για την παραλαβή τους δικαιολογητικών
  • Συνεχίζουμε και επαναλαμβάνουμε τις προληπτικές απολυμάνσεις σε δημοτικά κτίρια (π.χ. ΚΕΠ, κοινωνικό παντοπωλείο, υπηρεσία πρασίνου κλπ) ή στα λεωφορεία της δημοτικής μας συγκοινωνίας

– Ζητάμε επίσης την κατανόηση και την συνεργασία όλων, ώστε η πόλη μας να έχει όσο το δυνατόν λιγότερες επιπτώσεις στον τομέα της καθαριότητας λόγω των έκτακτων μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση διασποράς του κορωνοϊού (άδειες προσωπικού κλπ), γι’ αυτό το λόγο παρακαλούμε θερμά τους συμπολίτες μας να μην εναποθέτουν κλαδιά και ογκώδη αντικείμενα στους κάδους ή γύρω από αυτούς.

 

– Τέλος ο Δήμος μας για λόγους αποφυγής του συνωστισμού και περιορισμού του κινδύνου διάδοσης του κορωνοϊού, απευθύνει έκκληση στους δημότες – και ιδιαίτερα σε όσους ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες- να αποφεύγουν τις επισκέψεις τους στους δημοτικούς χώρους εξυπηρέτησης κοινού (Δημαρχείο, ΚΕΠ κλπ), περιορίζοντας τη φυσική τους παρουσία μόνο για τις επείγουσες υποθέσεις τους (χρησιμοποιώντας παράλληλα όπου αυτό είναι εφικτό π.χ. δήλωση διόρθωσης τ.μ. τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες).


Βίντεο: Μείνανε σπίτι οι Φιλαδελφειώτες!

 

Προηγούμενο άρθροΚορωνοϊός: “103 νέα κρούσματα – 331 σύνολο – 4 νεκροί…”
Επόμενο άρθροΚορωνοϊός: Τα 8 μέτρα της Εκκλησίας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.