Δύο ακόμη οχήματα στον Δήμο για το “Βοήθεια στο Σπίτι”

0

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας έπειτα από αίτημα της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας Ανθής Παπακώστα, παρέλαβε από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), μέσω μεγάλης εταιρίας μίσθωσης οχημάτων, 2 οχήματα, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν και αυτά (για όσο διαρκέσουν τα έκτακτα μέτρα) από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας και από τη δομή «Βοήθεια στο Σπίτι» για τις αυξημένες και καθημερινές ανάγκες που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού Covid-19.

 Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, μετά την παραλαβή των οχημάτων δήλωσε σχετικά:

«Η παραλαβή δύο ακόμη οχημάτων ενισχύει σημαντικά τον σχεδιασμό της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου μας, στον αγώνα για την καθημερινή στήριξη των συμπολιτών μας που το έχουν ανάγκη, στην σημερινή δύσκολη και απαιτητική συγκυρία. Όπως γνωρίζετε από την πρώτη κιόλας μέρα των έκτακτων μέτρων, διανέμουμε καθημερινά γεύματα και είδη πρώτης ανάγκης τόσο στους ωφελούμενους των κοινωνικών δομών μας, όσο και στις ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας που μένουν στο σπίτι.  Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ,  συνάδελφο Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου για τη συνεισφορά του και τις συνεχείς προσπάθειές του στη μάχη που δίνει η Τοπική Αυτοδιοίκηση».


6 νέα οχήματα στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας

Προηγούμενο άρθροΔήμοι: Το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” (ΦΕΚ)
Επόμενο άρθροΚορωνοϊός: Ενημέρωση κρουσμάτων & απωλειών (22.04.2020)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.