Νέα Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα: Επιταγή κατάρτισης (voucher) 600€ επιστημονικών κλάδων

0

Νέο Επιδοτούμενο πρόγραμμα Επιστημόνων – Ελεύθερων Επαγγελματιών για την Αναβάθμιση των ψηφιακών τους Δεξιοτήτων μέσω Επιταγής Κατάρτισης – (Voucher 600€)

Περισσότερες πληροφορίες στο enter.edu.gr

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος –  Αντικείμενα Τηλεκατάρτισης Προγράμματος

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος για την παραπάνω δράση, παρακαλούμε συμπληρώστε παρακάτω τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Μόλις ανακοινωθεί το πρόγραμμα θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για την υποβολή της αίτησης συμμετοχής στη δράση.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Εναλλακτικά μπορείτε να συμπληρώσετε την Πλήρη Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Περιγραφή

Αντικείμενο του προγράμματος είναι η παροχή εκπαιδευτικών επιταγών κατάρτισης (vouchers) ύψους 600€ σε 166.000 επιστήμονες – ελεύθερους επαγγελματίες για την αναβάθμιση των ψηφιακών τους δεξιοτήτων. Στόχος είναι ο ψηφιακός μετασχηματισμός του αντίστοιχου κλάδου.

  Επιλέξιμοι κλάδοι / επαγγέλματα –  Πλήρης Λίστα Επιλέξιμων ΚΑΔ σύμφωνα με την Πρόσκληση

 Ενδεικτικά:

  • Δικηγόροι, Συμβολαιογράφοι, Δικαστικοί Επιμελητές
  • Ιατροί, οδοντίατροι, ψυχίατροι και λοιπό ιατρικό προσωπικό
  • Μηχανικοί
  • Αρχιτέκτονες
  • Οικονομολόγοι / Λογιστές
  • Εκπαιδευτικοί
  • Ερευνητές

Διάρκεια Προγράμματος

Η διάρκεια του προγράμματος θα είναι εκατό (100) ώρες με τη μέθοδο της ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης. Κάθε διδακτική ώρα τηλεκατάρτισης έχει διάρκεια 40 λεπτών. Ο ωφελούμενος θα παρακολουθεί το πρόγραμμα μέσω εκπαιδευτικής πλατφόρμας σε χρόνο που επιθυμεί, οποιαδήποτε ώρα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Πιστοποίηση

Για τις γνώσεις και τις δεξιότητες που θα αποκτηθούν παρέχεται δυνατότητα πιστοποίησης για τον ωφελούμενο εφόσον το επιθυμεί, σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος κατάρτισης.

Εκπαιδευτικό επίδομα

Το εκπαιδευτικό επίδομα που λαμβάνει ο ωφελούμενος ανέρχεται στο ποσό των 600€ και καταβάλλεται σε δύο δόσεις. Με την υποβολή της αίτησης και αποδοχή από το Υπουργείο Εργασίας ο ωφελούμενος λαμβάνει 400€. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος τηλεκατάρτισης λαμβάνει 200€. Το ποσό καταβάλλεται απευθείας στο λογαριασμό IBAN του ωφελούμενου από το ΕΣΠΑ. Ο ωφελούμενος δεν έχει καμία οικονομική υποχρέωση ούτε για την κατάρτιση ούτε για την πιστοποίηση των γνώσεων και των δεξιοτήτων που θα αποκτηθούν.

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 Enter ιδρύθηκε το 2002 και έχει διαρκή και επιτυχημένη παρουσία στο χώρο της επαγγελματικής κατάρτισης. Έχει εκπαιδεύσει και πιστοποιήσει χιλιάδες άτομα, εργαζόμενους σε επιχειρήσεις, φοιτητές και μαθητές. Είναι από τις πρώτες πιστοποιημένες σχολές Πληροφορικής στην Αττική και έχει πιστοποίηση ISO 9001:2015 και 27001:2013.

Στο ΚΕΔΙΒΙΜ2 Enter έχουμε απόλυτη προσήλωση στην ποιοτική και υπεύθυνη εκπαίδευση από έμπειρο καθώς και πλήρως καταρτισμένο και πιστοποιημένο προσωπικό.

Κάθε εκπαίδευση εστιάζει στην πιστοποίηση γνώσεων από φορείς πιστοποίησης διεθνούς αναγνώρισης και διεξάγουμε εξετάσεις στις εγκαταστάσεις μας, όντας πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο πιστοποιήσεων Πληροφορικής, Αγγλικής Γλώσσας αλλά και Επαγγελματικών Πιστοποιήσεων.

Στο ΚΕΔΙΒΙΜ2 Enter έχουμε φέρει σε πέρας με πολύ μεγάλη επιτυχία πλήθος επιδοτούμενων προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης, όπως Vouchers ανέργων, Επαγγελματικών Κλάδων και Κοινωφελούς Εργασίας και εγγυούμαστε για την ποιότητα και πληρότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσουμε μαζί σας, να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας έχει δημιουργηθεί και να σας δώσουμε τις απαραίτητες διευκρινίσεις και λεπτομέρειες που αφορούν την παρούσα δράση.

Προηγούμενο άρθρο3o ΓΕΛ Ν.Φ. Πρωτιά στην εξ’ αποστάσεως διδασκαλία
Επόμενο άρθροΤετάρτη (08/04): Έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία στη Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.