Εργατικό ατύχημα-Σκάλα Λακωνίας: Διακινδύνευσαν τη ζωή τους για να σώσουν τους συνανθρώπους τους

Την 1η Αυγούστου 2017 έλαβε χώρα το τραγικό εργατικό ατύχημα στη Σκάλα Λακωνίας , το οποίο είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό 2 συνανθρώπων μας. Απολογισμός: Ένα παληκάρι σοβαρά τραυματισμένο, το οποίο νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο -και φυσικά ευχόμαστε όλα να πάνε καλά και να επιστρέψει σπίτι του σιδερένιο- και ένας ελαφρά τραυματίας, ο οποίος  έχει ήδη πάρει εξιτήριο.

Η ανείπωτη τραγωδία στο νομό Λακωνίας απασχόλησε όλα τα μεγάλα δίκτυα Ενημέρωσης της  χώρας. Μάλιστα, γράφτηκαν και πολλά άρθρα σε διάφορα site στο διαδίκτυο, τα οποία αφορούσαν στο δυστύχημα και τις αιτίες – παραλείψεις – ενέργειες και τα τυχόν λάθη που έγιναν.

Εμείς σε αυτό το άρθρο θα αναδείξουμε βάσει των πληροφοριών  που έχουμε τους ανθρώπους αυτούς που υπερέβαλαν εαυτόν, που δεν σκέφτηκαν ούτε για μία στιγμή τη δική τους ζωή, θέτοντάς την μάλιστα σε υψηλό κίνδυνο, που δεν έπραξαν με γνώμονα το ΕΓΩ αλλά το ΕΜΕΙΣ, ούτως ώστε να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους, μέσα σε ένα απίστευτα τοξικό περιβάλλον. Ήταν αυτοί που με αυτοθυσία κατάφεραν να απεγκλωβίσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα δύο άτομα εν ζωή, ενώ το τρίτο ήταν δυστυχώς ήδη νεκρό.

Διακινδύνευσαν τη ζωή τους για να σώσουν τη ζωή συνανθρώπων τους που κινδύνευαν. Βρέθηκαν στο τόπο της τραγωδίας, ξεπέρασαν τα ανθρώπινα όρια!

Πρόκειται για τους Πυροσβέστες Κούρλα Ευάγγελο που υπηρετεί στον εθελοντικό Πυροσβεστικό σταθμό του Δ.Ευρώτα, Μανωλακάκη Κωνσταντίνο που υπηρετεί στην Πυροσβεστική υπηρεσία Γυθείου και τον υπαρχιφύλακα Ρουμάνο Δημήτριο που υπηρετεί στο Α.Τ. Ευρώτα.

ΚΟΥΡΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΜΑΝΩΛΑΚΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΡΟΥΜΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ