Εκλογές και νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο σύλλογο Άρτεμις

Μετά από τις εκλογές τις οποίες διεξήγαγε ο Σύλλογος κατά τις 22 Αυγούστου 2018 στη Νεάπολη Λακωνίας και τη διαβούλευση μεταξύ των εκλεγέντων στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου στις 27 Αυγούστου, το ΔΣ της «ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ» διαμορφώνεται ως εξής:

ΔIΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ: Πρόεδρος – Πάνος Γράφος
Αντιπρόεδρος – Μαγδαληνή Σωτηριανού
Γεν. Γραμματέας – Καλλιόπη Λιβανού
Ταμίας – Κατερίνα Τσάκου

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:

Σπύρος Πετρολέκας
Χρήστος Παναγιωτόπουλος
Παναγιώτης Κοντάκος
Φώτης Κοντραφούρης
Χρόνης Περιβολάρης

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:

Λάζαρος Σκάγκος
Ματίνα Οικονόμου
Βασίλης Κόκκορης

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ: Γιάννης Ψαρράκης
Ηλίας Μιχαλέττος
Μαρία Αρώνη

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ: Γιάννης Δελακοβίας
Ηλίας Κρούπης

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου «ΑΡΤΕΜΙΣ», το ΔΣ θα ήθελε να συγχαρεί τον βουλευτή Λακωνίας, κ. Σταύρο Αραχωβίτη, για την ανάδειξή του στη θέση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης. Ευχόμαστε, από ενισχυμένη πλέον θέση, να στηρίξει έτι περαιτέρω τον αγώνα της τοπικής κοινωνίας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Δήμου Μονεμβασίας εναντίων της σχεδιαζόμενης εγκατάστασης πυλώνων Υψηλής Τάσης κατά μήκος της Χερσονήσου του Μαλέα στο πλαίσιο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κρήτης – Πελοποννήσου. Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Αραχωβίτης, ως βουλευτής Λακωνίας, είχε ταχθεί υπέρ της ΠΑΡΑΚΑΜΨΗΣ της Χερσονήσου του Μαλέα.
Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, κ. Δημήτρη Κουτσούμπα, και τη βουλευτή του κόμματος, κ. Διαμάντω Μανωλάκου, οι οποίοι κατά την παρουσία τους στη Νεάπολη, στις 29 Αυγούστου, δεσμεύθηκαν να θέσει το ΚΚΕ το θέμα της σχεδιαζόμενης εγκατάστασης πυλώνων Υψηλής Τάσης στον Δήμο Μονεμβασίας στο Ευρωκοινοβούλιο και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Μετά τιμής
Το ΔΣ του Συλλόγου «ΑΡΤΕΜΙΣ»