Υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων ο Νίκος Νικολόπουλος

“«Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω…» τόνισε ο Νίκος Νικολόπουλος, ανακοινώνοντας και επίσημα την υποψηφιότητά του ως δήμαρχος Πατρέων, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, 11 Φεβρουαρίου 2017, στο ξενοδοχείο «Πάτρα Παλλάς».

Στον κατάμεστο, εντός και εκτός, χώρο του ξενοδοχείου, ο ανεξάρτητος βουλευτής, όχι μόνο έδωσε απαντήσεις στις φήμες που τον ήθελαν να μην κατέρχεται τελικά ως υποψήφιος δήμαρχος, αλλά παρουσίασε και ένα σημαντικό κομμάτι των προγραμματικών του θέσεων ενώ απέδειξε και την οργανωτική του ετοιμότητα, παρουσιάζοντας ήδη και 42 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, αποδεικνύοντας και την οργανωτική του ετοιμότητα, οι 25 εκ των οποίων είναι κάτω των 30 ετών!

«Το μέλλον της Πάτρας ανήκει στα νιάτα της. Και εμείς κάνουμε τόπο στα νιάτα» τόνισε ο κ. Νικολόπουλος, ανακοινώνοντας παράλληλα πως το 70% του συνδυασμού του θα συγκροτείται από νέες και νέους κάτω των 30 ετών.

«Με τους νέους θα φτιάξουμε τη Νέα Πάτρα» υπογράμμισε, προσθέτοντας ότι στο ψηφοδέλτιο απομένουν μόνο 22 κενές θέσεις, ενώ ήδη υπάρχουν πάνω από 200 αιτήσεις υποψηφιότητας!