Ανοιχτή συγκέντρωση για την ΠΑΕ Σπάρτη – Τι ειπώθηκε

Λόγω καθυστερημένης άφιξης του Προέδρου, Γιώργου Πολολού η συζήτηση ξεκίνησε μετά τις 19:00. Ο Πρόεδρος ήταν στην Αθήνα για να πληρώσει τις τελευταίες δύο προσφυγές της περυσινής περιόδου. Περίπου ογδόντα άτομα έχουν συγκεντρωθεί στο Εργατικό Κέντρο Λακωνίας και αναμένουν την έναρξη της συζήτησης.

Πρόεδρος, Γιώργος Πολολός

Οι ιδιοκτήτες της ομάδας δεν έκαναν δεκτές τις παραιτήσεις των μελών του Δ.Σ. και του Προέδρου συνεπώς συνεχίζουν οι Πολολός, Μαλεμπιτζής, Χάρης Αναστασάκος και Λαμπρόπουλος.

Επενδυτικό σχήμα που υποστηρίζει την ομάδα.

Δεκατρείς μεταγραφές έγιναν ανεξαρτήτου μπάτζετ. Προχωράμε να κρατήσουμε την ομάδα. Ότι και να γίνει η διοίκηση θα στηρίξει την ομάδα. Η νομική υπηρεσία θα στηρίξει την ομάδα.

Σε μια ΠΑΕ υπάρχουν δύο πυλώνες, το οικονομικό-διοικητικό και το τεχνικό.

Έχουμε σπάσει το ρεκόρ γκίνες στις προσφυγές και για το τεχνικό ανέλαβε ο Τσιριμπής, ήταν η πρόταση των επενδυτών, του Δ.Σ. και δική μου.

Ερώτηση: Στη Κρήτη ποιος ήταν διοίκηση;

Δεν δόθηκε απάντηση προς το παρόν.

Ερώτηση: Ποιος είναι ο βασικός χρηματοδότης της ομάδας;

Συμμετέχει ο κύριος Χρήστου, ο οποίος είναι μέλος του επενδυτικού σχήματος.

Ερώτηση: Ποιος είναι ο ρόλος των Βουδούρη, Νικόλαρου;

Δεν έχουν κάποιο ρόλο στην ομάδα.

Ερώτηση: Με τι χαρτιά ορίσθηκε το νέο Δ.Σ.; Ποιος όρισε τον Τσιριμπή; Πριν πέντε μήνες δεν θέλατε να δείτε καν τον Τσιριμπή;

Δεν ήμουν διοίκηση τότε. Τηλεφωνήστε στον κύριο Χρήστου. Ο τότε ιδιοκτήτης Βουδούρης είχε ορίσει το τωρινό Δ.Σ.

Ένταση με τον Λαμπρόπουλο να ανεβάζει την φωνή του στον Σελίμο
Κουράκο

Από τις 17/10 ορίσθηκε η νέα διοίκηση έτρεξε τα ζητήματα της ομάδας μέχρι και σήμερα. Η ομάδα από τις 17/10 μέχρι τις 4/1/2019 έτρεχε τα ζητήματα της ομάδας. Θέλω να μου πείτε σαν διοίκηση πως ή ομάδα είχε ποδοσφαιριστή και τον έπαιρνε σε αποστολή χωρίς να έχει δελτίο;

Απάντηση από το Δ.Σ.: Δεν είναι υπεύθυνο το Δ.Σ.

Ποιος έχει επωμιστεί να κάνει μεταγραφές, και πήρατε εννέα ξένους όταν η ομάδα έχει απαγορευτικό να χρησιμοποιήσει περισσότερους από τέσσερις ξένους.

Παρουσία του Δ.Σ. ο Νικόλαρος έπιασε από το λαιμό τον Σατσιά και το Δ.Σ. δεν πήρε θέση.

Απάντηση από το Δ.Σ.: Έβγαλε ανακοίνωση η ομάδα.
Τρακάκης

Mπάχαλο, μπαίνουν, φεύγουν, έρχονται. Πάμε στο Ηράκλειο και γίνεται το έλα να δεις.
Τσιριμπής

Ζητάω εγώ συγγνώμη για τα χάλια που έχει η Σπάρτη. Έχω μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Μου ζητήθηκε να βοηθήσω τις τελευταίες αγωνιστικές. Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δαχτυλάκι μας. Σαν μεγαλομέτοχο της ομάδας θεωρώ τον Χρήστου, γιατί ότι λεφτά ζήτησα τα πήρα από τον Χρήστου.

Ανέλαβα την ομάδα την Τρίτη το μεσημέρι, άκουγα μόνο αγγλικά στη προπόνηση. Κάλεσα τους προπονητές, τι ρόστερ έχουμε, 24 ποδοσφαιριστές με 9 ξένους. Προσοχή στους ξένους από την Τρίτη το μεσημέρι έλεγα. Φτάνουμε σε ένα ταξίδι, όπου οι μισοί φορούσαν την στολή αποστολής. Με το που τηλεφώνησα στον κύριο Χρήστου, όλα λύθηκαν. Έγινε εσκεμμένα το λάθος, από τον προπονητή, ας μου κάνουν μήνυση.

Ερώτηση: Ποιος είναι υπεύθυνος για την αλλαγή του Κρασνίκι;

Εγώ αλλά ο προπονητής θεώρησε σωστό να κλειδώσει τα αποδυτήρια και να μην με αφήσει να μπω. Ο προπονητής μου κλείδωσε τα αποδυτήρια. Η τρίτη δεν έγινε για τραυματισμό, έγινε με σκέψη του προπονητή. Ήταν 5 παίκτες στο πάγκο, 4 έλληνες και ένας ξένος, ο οποίος ήταν επιθετικός. Δεν είμαστε χθεσινοί στο ποδόσφαιρο. Σε ένα άνθρωπο που του λες από την Τρίτη να προσέχει τους ξένους. Μπορεί να τρελαθώ και να κατεβάσω την κ20. Η ομάδα δεν είχε ούτε αρχή ούτε τέλος αγωνιστικά. Να πολεμήσω, να σώσω τη Σπάρτη και αν δεν μπορέσω να έχω ψηλά το κεφάλι μου. Έχουμε μια ομάδα με ένα Λάκωνα σε 24 ποδοσφαιριστές, που είναι οι Λάκωνες; Σας ζητάω συγγνώμη αν και είμαι πέντε ημέρες. Δεν τελειώνει ποτέ η Σπάρτη. Δεν είναι αυτοσκοπός η Β» Εθνική, αν είχαμε μέσα 15 Λάκωνες να γουστάρουμε. Θέλει πολύ δουλειά η Σπάρτη για να γίνει αυτό που ονειρευόσαστε.
Τρακάκης

Για την αλλαγή του Κρασνίκι έχετε ευθύνη όλοι σας.

Απάντηση: Όλος ο πάγκος φταίει. Έκανα πρόταση να γίνουν επαγγελματίες 4 παίκτες από την κ20.

Από το ακροατήριο: Άκουσα στις πλατείες, για 3-0, 4-0. Ποιος βγάζει αυτές τις βρώμες στη πόλη; Να πάτε στον εισαγγελέα αν ξέρετε.

Ερώτηση: Με εμένα θα ματώνουν οι ποδοσφαιριστές, ματώσανε στη Κρήτη, βρήκανε με ράμματα, παίξανε για θάνατο.

Σελίμος: Εσύ μπαίνεις μπροστά. Πρόσεξε.

Ο μοναδικός υπεύθυνος θα είμαι εγώ από εδώ και στο εξής. Ότι και να γίνει από εδώ έως το τέλος αποκλειστικός υπεύθυνος θα είμαι εγώ.

Παυλάκος: Το πλάνο σας.

Να φύγω με ψηλά το κεφάλι. Δεν θα δώσω τροφή για σχόλια σε κανέναν.
Πολολός

Μέχρι τις 28/2 καταθέσουμε το φάκελο, υπάρχει μια μικρή παράταση για να καταθέσουμε το φάκελο. Θα μπορέσουμε να κάνουμε μεταγραφές πάνω από 23 ετών.

Κρητικός: Τι πλάνο καταθέσατε στον ιδιοκτήτη μαζί με τον Τσιριμπή μέχρι τέλος της περίοδου;

Απάντηση Πολολού: Το μόνο που ξέρω ότι είναι ποδοσφαιράνθρωπος.

— Οι μισοί χειροκροτούν, και ταυτόχρονα υπάρχει μεγάλη αποχώρηση από την αίθουσα.

Έφυγαν οι μισοί φίλοι της ομάδας μόλις 45 λεπτά μετά την έναρξη της συζήτησης.

Κουράκος: Ο Χρήστου έχει βάλει πολλά λεφτά από πέρυσι.

Ο Χρήστου αγαπά την Σπάρτη. Η ομάδα δεν είχε παίκτες, και αν το Δ.Σ. παραιτείτο δεν θα γινόντουσαν οι μεταγραφές. Για να συσταθεί νέο Δ.Σ. θέλει χρονικό διάστημα 19 ημερών. Είμαστε υπεύθυνοι ότι υπέγραψαν να έρθουν οι παίκτες στην ομάδα. Οι μεταγραφές δεν γίνονται από την διοίκηση, δεν επιλέξαμε εμείς τους παίκτες. Αυτοί που έτρεχαν το αγωνιστικό κομμάτι.

Ερώτηση: Οι τέσσερις παίκτες που έφυγαν τα Χριστούγεννα, για ποιο λόγο έφυγαν;

Δεν ήθελαν να συνεχίσουν.

Ερώτηση: Γιατί τους πήρε η ΑΕΚ πίσω;

Δεν είχα συμφωνήσει εγώ.

Αφήστε την ομάδα να δουλέψει. Και κάτι άσχημο να γίνει πρέπει να στηρίξουμε.

Ερώτηση: Γιατί έφυγαν οι παίκτες;

Δεν υπήρχε απάντηση.

Συνεχίζουμε η ομάδα να μείνει στη κατηγορία. Καινούρια ημέρα, καινούρια τύχη.

Η συγκέντρωση τελείωσε σε λιγότερο από 1 ώρα

Πηγή: isports.gr