Παναργειακός – Σπάρτη: Φιλική ήττα 4-2

Τη φιλική ήττα με 4-2 γνώρισε η Σπάρτη στο Άργος, από τον Παναργειακό. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι. Η Σπάρτη ισορρόπησε στο δεύτερο μέρος, πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση.

Στο ΔΑΚ Άργους βρέθηκε και ο Θωμάς Γράφας, ο οποίος παρακολούθησε το παιχνίδι και αναμένεται, ως γνωστόν, να αποτελέσει τον επόμενο προπονητή της Σπάρτης.

Τα γκολ

Ο Μπριλάκης με κεφαλιά έκανε το 1-0, ο Παναγιώτου πέτυχε το 2-0 καθώς και το 3-0.
Ο Βλαχομήτρος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι μείωσε σε 3-1. Ο Μπουντόπουλος πέρασε δύο αμυντικούς και πλάσαρε εύστοχα τον Πάντο για το 4-1. Το τελικό 4-2 έγραψε και πάλι με εύστοχο πέναλτι για τη Σπάρτη, ο Βλαχομήτρος.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Φαρμάκης, Κυριακόπουλος, Μπούτας, Καρούτης, Παπασπύρος, Καδάς, Μπουντόπουλος, Παναγιώτου, Συρεγγέλας, Μπριλάκης, Ροκάι
Έπαιξαν και οι Μαρίνης, Κρολ, Παλιγγίνης, Μπακατσέλος, Φασουλής, Μουσταφά

ΣΠΑΡΤΗ (Νίκος Μηλιώτης): Πάντος, Οικονομόπουλος, Βλάχος, Κολτσίδας, Κωνσταντινόπουλος, Αγγελόπουλος, Στογιάνοβιτς, Παυλής, Ντος Ρέις, Βλαχομήτρος, Χαντζάρας.
Έπαιξαν και οι Καλούσης, Κοζάκης, Φραγκούλης, Νεμάνιε, Τιεντσέ, Σταματόπουλος, Ζαχαρουδιάκης, Μαντζίρης, Αρώνης, Καινούργιος, Νάτσης.