Πυροβολισμοί και απειλές για το Γιώργο Δημακόγιαννη

Τι αναφερει ο γνωστός εκδότης σε ανάρτησή του στο Facebook

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΔΗΜΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΜΑΝΗ (ΑΡΕΟΠΟΛΗ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Π.ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ…

Λάθος πόρτα χτυπήσατε ανθρωπάκια! Την Σημαία της Αδούλωτης Μάνης δεν την κρατάει ψηλά ένας αγράμματος, φοβισμένος, σκυφτός και ιδιοτελής Μανιάτης σαν αυτούς που σας περιβάλλουν και σας δίνουν τις πλειοψηφίες και τη νομιμοποίηση για να κάνετε τις μπίζνες σας.

Το αληθινό σας πρόσωπο, το πρόσωπο της βίας, του χυδαίου τραμπουκισμού, των ύβρεων και των απειλών, των σκοπούμενων, απειλητικών πυροβολισμών με πολεμικό όπλο μπροστά στο βιβλιοπωλείο μου, προφανώς για τον εκφοβισμό μου, και σε μια κατάμεστη από κόσμο και παιδιά πλατεία,…, το αληθινό σας πρόσωπο το γνωρίζω, το γνώρισε και η τοπική κοινωνία μας το βράδυ των εκλογών και το γνωρίζουν πλέον και οι αρμόδιες αρχές για να σας μαζέψουν, ω σπιθαμιαίοι!

Του λόγου μου μια υπόσχεση σας δίνω: ΚΑΙ μέσα στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο ΚΑΙ έξω από αυτό θα συνεχίσω να σας ξεμπροστιάζω, να αποκαλύπτω την κρυφή σας ατζέντα και να μάχομαι μέχρι ο ευλογημένος αδικημένος Τόπος μας να διοικηθεί από ανθρώπους που τον Αγαπούν αληθινά, τον Τιμούν και τον Σέβονται έμπρακτα.

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΑΜΑΙ, ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ

Γ.Π.Δημακόγιαννης