Μοιράστηκαν 1 βαθμό Άγιος Δημήτριος και ΕΓΟΗ

Petite Perle 300×250

Ματς για γερά νεύρα ήταν αυτό ανάμεσα στον Άγιο Δημήτριο και ΕΓΟΗ με τις δύο ομάδες να προσφέρουν γκολ και θέαμα μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Το παιχνίδι άρχισε ιδανικά για τους γηπεδούχους και μόλις στο 7' άνοιξαν το σκορ με τον Χ. Κατσαμάνη με βολέ μέσα από την περιοχή μετά από κακό διώξιμο της άμυνας των φιλοξενούμενων.
Στο 9΄διαγώνιο σουτ του Σταυρακάκη αλλά ο Μανωλακάκης δήλωσε παρών και απέκρουσε την μπάλα.
Στο 30' ο Παναούσης βρέθηκε μόνος του στην μικρή περιοχή αλλά μπέρδεψε τα πόδια του και έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει.
Στο 33' ο Σταυρακάκης με δυνατό σουτ αναγκάζει τον Μανωλακάκη να διώξει με υπερένταση.
Το δεύτερο ημίχρονο συνέχισε με τον ίδιο καλό ρυθμό και μόλις στο 51' ήρθε η ισοφάριση από τον Παναούση με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή μετά από καταπληκτική ασιστ του Γιακουμάκη Γ.
Στο 60' οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή με μαγική εκτέλεση φάουλ από τον Σταυρακάκη που έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Μανωλακάκη.
Στο 68΄ο Γ. Κατσαμάνης αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα ένα πολύ σκληρό τάκλιν που έκανε. Αμέσως δημιουργήθηκε σύρραξη μεταξύ των παιχτών και ο Παναούσης έσπρωξε τον Κατσαμάνη που είχε κάνει το τάκλιν και όπως ήταν επόμενο αντίκρισε και αυτός την κόκκινη κάρτα.
Στο 75 ο Γιακουμάκης πλάσαρε άουτ μετά από ωραία ατομική ενέργεια. Μετά το 75΄ο αγώνας έγινε μονόλογος για τον Άγιο Δημήτριο.
Στο 78'οριζόντιο δοκάρι ο Κοτέλης με κεφαλιά μέσα από την περιοχή. στο 88' απίστευτη εκτίναξη του Χαραλαμπάκη σε διαγώνιο σουτ του Γκαγκάκη με την μπάλα να φεύγει κόρνερ.
Από την εξέλιξη του κόρνερ ο Γκαγκάκης με βολέ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Άγιος Δημήτριος: Μανωλακάκης, Σερλιδάκης, Σαλούστρος, Πατραμάνης( 31' Μαυράκης), Μιχελουδάκης(80' Πατραμάνης), Γουλελμάκης( 46' Νύκταρης), Ξημέρης(50' Γουρνιεζάκης), Γκαγκάκης, Κατσαμάνης Γ, Κοτέλης, Κατσαμάνης.
ΕΓΟΗ: Χαραλαμπάκης, Αθουσάκης(61' Καλαϊτζάκης), Περυσινάκης(72' Λειβαδίτης), Λαγογιάννης(65' Αργύρης), Βιστάκης, Μουρατάϊ, Γιακουμάκης, Σταυρακάκης, Παναούσης, Γιακουμάκης Γ, Ντινελάρη

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ