Τα γκολ έπεφταν βροχή και…Τύλισος-Αγ.Βαρβάρα 3-3

Petite Perle 300×250

Καταπληκτικό παιγνίδι έγινε στο γήπεδο της Τυλίσου όπου η ομώνυμη ομάδα και η Αγία Βαρβάρα αναδείχτηκαν ισόπαλες 3-3. Η Τύλισος παρά τα τέσσερα γκολ που πέτυχε δεν ήταν καλή και αν μία ομάδα δικαιούνταν τη νίκη ήταν αυτή της Αγίας Βαρβάρας που πέτυχε τρία φανταστικά σε εκτέλεση τέρματα τα δύο με τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Κοζορώνη. Στο 7΄ από κόρνερ του Γιαννουλάκη ο Χατζηγεωργίου σούταρε πάνω στο Σπανό. Στο επόμενο όμως λεπτό ο Χατζηγεωργίου με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Η απάντηση από την Αγία Βαρβάρα ήρθε στο 13΄ όταν ο Κοζορώνης με εκπληκτικό διαγώνιο σουτ έκανε το 1-1. Στο 20΄ και πάλι ο Κοζορώνης με δυνατό σουτ από πλάγια θέση έβαλε μπροστά την ομάδα του στο σκορ 1-2. Στο 45΄ από σέντρα του Χατζηγεωργίου ο Σπυριδάκης με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-2. Στο 47΄ ο Σπύρου εκμεταλεύτηκε αδράνεια της άμυνας των φιλιξενουμένων και με δυνατό σουτ έκανε το 3-2. Στο 63΄ ο Μανιούδης εκτέλεσε φάουλ ο Κριτσωτάκης έπιασε την κεφαλιά αλλά μπλόκαρε ο Σπανός. Στο 76΄ ο Πρίφτης με εντυπωσιακό ψηλοκρεμαστό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-3. Στο 82΄ από κόψιμο του Πρίφτη ο Δάσκος μόνος από το σημείο του πέναλτι έπιασε αέρα και η Τύλισος γλύτωσε από βέβαιη παραβίαση της εστίας της. Στο 83΄ από κόρνερ του Γιαννουλάκη ο Σπύρου έπιασε κεφαλιά που έφυγε ελάχιστα άουτ.
ΤΥΛΙΣΟΣ Γιανναδάκης, Γιαννουλάκης, Τσαμπουράκης, Μπαλωμένος, Σπυριδάκης, Κριτσωτάκης, Σπύρου, Ρεμυγιάκης, Χατζηγεωργίου, Μανιούδης, Κουρέλης(68΄Στεφανάκης)
ΑΓΊΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Σπανός, Φάσος, Ψαράκης(73΄Φωτάκης), Νέταρι, Σαμαριτάκης, Παπαδάκης(65΄Ψαλιδάκης), Κοζορώνης, Κασσωτάκης(80΄Παπουτσάκης)Μαυρομάτης(77΄Σχοιναράκης), Δάσκος, Πρίφτης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ