Δαμάστα – Μαραθώνας 2-0 (Τελικό)

Petite Perle 300×250

Του Μάνου Κασαπάκη

Μαλεβιζιώτικο ντέρμπι στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης στην Δαμάστα, με την ομώνυμη ομάδα να αντιμετωπίζει τον Μαραθώνα.

Η "Φωνή Μαλεβιζίου" βρίσκεται στο γήπεδο Δαμάστας και θα σας μεταφέρει σε ζωντανή εξέλιξη την ενδιαφέρουσα αναμέτρηση των "8" του θεσμού.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

1' ΓΚΟΛ για την Δαμάστα! Κάθετη πάσα του Απλαδά προς τον Τσαίνη ο οποίος εξ' επαφής άνοιξε το σκορ για την Δαμάστα κάνοντας το 1-0.

Κάτω από καταρρακτώδες βροχή διεξάγεται ο αγώνας, με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή αλλά να μην μπορούν να διασπάσουν την άμυνα του Μαραθώνα. Μετά το γκολ δεν έχουν δημιουργηθεί ευκαιρίες για κάποιο τέρμα.

Έχουμε συμπληρώσει τριάντα λεπτά, χωρίς να υπάρξει κάποια ευκαιρία από τις δύο ομάδες με την βροχή να είναι.. πρωταγωνίστρια!

48' Λάθος γύρισμα του Χαλκιαδάκη, με τον Μαργαρίτη τελευταία στιγμή να προλαβαίνει τον Ρομπάκη και να διώχνει πριν προλάβει ο Ρομπάκη να τσιμπήσει την μπάλα.

49' Σέντρα του Τζουβάρα, στον Απλαδά ο οποίος από πολύ καλή θέση σούταρε πάνω στον Μακαρώνα.

50' ΓΚΟΛ για την Δαμάστα. Σκόρερ και πάλι ο Τσαίνης με καταπληκτικό πλασέ διαμόρφωσε το 2-0 αιφνιδιάζοντας τον Μακαρώνα.

74' Βολίδα του Ντίνου με τον Μακαρώνα με υπερένταση να διώχνει σε κόρνερ.

75' Από την εκτέλεση κόρνερ του Μαρκάκη, ο Μπιμπίρης έκανε την κεφαλιά με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και το 2-0 να παραμένει.

Τέλος στην Δαμάστα, με την ομώνυμη ομάδα να παίρνει την πρόκριση με 2-0 και να περνάει στους "4" του θεσμού του Κυπέλλου ΕΠΣΗ!

ΔΑΜΑΣΤΑ: Μαργαρίτης, Αποστολάκης, Χαλκιαδάκης, Μπιμπίρης, Γενιτσαρίδης, Μανουσάκης (72' Νίνο), Μαρκάκης, Απλαδάς (61' Κλαπάκης), Τζουβάρας, Τσαίνης (80' Γεωργαλάς), Ντίνος

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ: Μακαρώνας, Νταντουτάκης, Κατσουλάκης (68' λτ. Νεοπλευράκης), Λουμπάκης, Πασσάς 65' (λτ. Ξυλουράκης, Λυκούδης, Σταματάκης, Μάτσα, Κοτζαγιώτης, Ρομπάκης, Ρογδάκης

Απόδοση: Αντώνης Στρατάκης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ