Το ευχαριστώ του Αετού Ανωγειών στο Άλογο

Petite Perle 300×250

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Αετού Ανωγείων ευχαριστεί θερμά την αντίστοιχη του Αλόγου Μαλεβιζίου για την φιλοξενία που έτυχαν.

Επιπρόσθετα ευχαριστεί θερμά τον Νίκο Σωμαράκη, αλλά και τον Βαγγέλη Σαλούστρο.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση της ομάδας των Ανωγείων, αναφέρει:

"Ο Α.Ο Αετός Ανωγείων θέλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα, την διοίκηση του Αλόγου Μαλεβιζίου για την εξαιρετική υποδοχή που επιφύλαξαν στην αποστολή και τον κόσμο της ομάδας μας, στο μεταξύ μας παιχνίδι στην Τύλισσο για την 19η αγωνιστική. Όλοι μαζί ενωμένοι δείξαμε πως γίνεται στον αθλητισμό να είσαι αντίπαλος με κάποιον μόνο για 90 λεπτά και φίλοι την επόμενη ημέρα ακόμα και αν το αποτέλεσμα δεν είναι θετικό..

Ο Ερασιτεχνικός Αθλητισμός και το ποδόσφαιρο στο Ηράκλειο ανέβηκαν χθες ένα σκαλί παραπάνω και αυτό οφείλεται και στο Άλογο και στον Αετό. Παράλληλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον υπέροχο κόσμο των Ανωγείων για την έμπρακτη στήριξη του στην καινούρια μας προσπάθεια και για τα "φτερά" που μας έδωσαν να στο χθεσινό παιχνίδι που θα το χρησιμοποιήσουμε ως μαγιά για να επαναληφθούν ανάλογες στιγμές στο άμεσο μέλλον.Ως Αετός ευχαριστούμε εγκάρδια και τον καλό φίλο μας Νίκο Σωμαράκη που βάζει το δικό του λιθαράκι στη στήριξη αυτών των παιδιών που αγωνίζονται στην Γ'ΕΠΣΗ με την κάμερα που στήνει αφιλοκερδώς σε όσους περισσότερους αγώνες μπορεί. Η εικόνα των γεμάτων κερκίδων της Τυλίσσου θα μείνει στη μνήμη μας και μέσω της δικής του προσπάθειας.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά το παραδοσιακό χωριό Αρόλιθος και τον Βαγγέλη Σαλούστρο για το γεύμα που προσέφεραν μετά τον αγώνα στους ποδοσφαιριστές και την διοίκηση της ομάδας μας. Οι Ανωγειανοί επιχειρηματίες μας στηρίζουν με κάθε τρόπο και ένα μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας ανήκει και σε αυτούς. Συνεχίζουμε με την ίδια δυναμική. Γιατί φέτος πετάμε..αλλού!"

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ