Ματσάρα στο Αρκαλοχώρι, δικό της μάτς έ"Χ"ασε η Ροδιά

Petite Perle 300×250

Του Μάνου Κασαπάκη

Ωραίο παιχνίδι έγινε στο γήπεδο Αρκαλοχωρίου, παρά τις πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν με την βροχή και τον έντονο αέρα. Η Ροδιά αν και προηγήθηκε δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα με τον αγώνα της 21η αγωνιστικής της Γ' ΕΠΣΗ να λήγει ισόπαλος με 2-2.

Στο πρώτο μέρος ο επιθετικός μονόλογος ήταν από μέρους της Ροδιάς έχοντας πολλές ευκαιρίες για γκολ, με τους Μπελιμπασάκη Μάνο, Μαχαίρα και Παπαδάκη.

Στην επανάληψη, ήρθε το γκολ που έψαχναν οι Μαλεβιζιώτες, με τον Ρεράκη μετά από μια παλικαρίσια προσπάθεια να κερδίζει πέναλτι. Την ευθύνη της εκτέλεσης ανέλαβε ο Παπαδάκης που ευστόχησε για να γράψει το 0-1, στο 52ο λεπτό.

Το Ίνι έβγαλε αντίδραση και σε σύντομο χρονικό διάστημα έφερε τούμπα το παιχνίδι. Στο 62ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Μαυρογιάννη έγινε το 1-1.

Έξι λεπτά αργότερα σε μια παρόμοια φάση οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα, με το γκολ που πέτυχε ο Μανδελένης στο 68'.

Η Ροδιά κατάφερε να φτάσει στο 2-2 με τον Ρεράκη να πασάρει στον Μαχαίρα και αυτός με πανέμορφο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ, στο 78'.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΙΝΙ: Χαλαμπαλάκης, Πιλιγκότσης, Πολίσι, Κοσμαδάκης, Κατσαμήτρος, Τσαμπάς, Μανδελένης, Κανάκης, Καπαρουνάκης, Μαυρογιάννης, Βιτσαράς

ΡΟΔΙΑ: Ζάχος, Κοκοσάλης, Μπελιμπασάκης Δ., Κασαπάκης Κ., Χριστοδουλάκης (76' λτ. Γιαλαμάς), Βαμβουκάκης, Παπαδάκης, Μαχαίρας, Μπελιμπασάκης Μ., Καπνιστός, Φραγάκης (46' λτ. Ρεράκης)

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ