Πρωταθλητής στην Κύπρο ο Βαγγέλης Κασαπάκης!

Petite Perle 300×250

Μια ακόμη πολύ σημαντική διάκριση για τον Ηρακλειώτη ποδοσφαιριστή, Βαγγέλη Κασαπάκη, ο οποίος κατέκτησε το πρωτάθλημα με την ομάδα του στην Α' κατηγορία τοπικού στην Κύπρο!

Η Α' κατηγορία τοπικού στην Κύπρο, είναι η αντίστοιχη Α1 ΕΠΣΗ και οι ομάδες που λαμβάνουν μέρος είναι άκρως ανταγωνιστικές με μπάτζετ που ξεπερνάνε σε μερικές περιπτώσεις και τα εκατό χιλιάρικα.

Ο Βαγγέλης Κασαπάκης όπως αναφέρουμε και πιο πάνω αναδείχθηκε πρωταθλητής με την φανέλα του ΑΠΟΠ Παλαικύθρου, πραγματοποιώντας εκπληκτική σεζόν με πάρα πολλά τέρματα στο ενεργητικό του, αφού ολοκλήρωσε την σεζόν ως δεύτερος σκόρερ των "πρασίνων", με 11 γκολ στο πρωτάθλημα και 2 στο κύπελλο. Μάλιστα, το ένα γκολ του κυπέλλου ήρθε στον μεγάλο τελικό.

Αυτή δεν είναι η πρώτη διάκριση για τον ταλαντούχο Ροδιανό ποδοσφαιριστή όσο βρίσκεται στην Κύπρο, αφού την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Γ' εθνική κατηγορία με τον Εθνικό Λατσιών, όπως επίσης έχει και τον τίτλο του πρωταθλητή με τον Πανεπιστήμιο της Κύπρου και στην συνέχεια την παρουσία του στα γήπεδα της Πορτογαλίας στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πανεπιστημιάδας με αντιπάλους χώρες όπως την Ισπανία, την Τουρκία, την Γαλλία αλλά και την Ολλανδία!

Την εφετινή σεζόν λόγω των σπουδών και το γεγονός ότι δίνει μεγάλο βάρος και σημασία στο κομμάτι αυτό, δεν έκανε το βήμα παραπάνω και φόρεσε την φανέλα του ΑΠΟΠ για το Α΄ τοπικό. Επιλογή που τον δικαιώνει απόλυτα αφού βρίσκεται σε οικογενειακό κλίμα και σε μια ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα, αφού ο τίτλος είχε εξασφαλιστεί και μαθηματικά τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Ο Κασαπάκης, μπορεί να βρίσκεται μακριά από το Ηράκλειο βρίσκεται όμως πολύ κοντά στην ομάδα του χωριού του, την Ροδιά αφού είναι πάντα ενημερωμένος για την πορεία των Μαλεβιζιωτών στο πρωτάθλημα της Γ' ΕΠΣΗ ενώ όσο βρισκόταν για τις διακοπές του στο Ηράκλειο, έδωσε το παρών στην προσπάθεια της Ροδιάς κόντρα στο Ίνι, τον Κόροιβο και το Μαρτινέγκο.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στις ακαδημίες του Εργοτέλη, ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Κ17 του ΟΦΗ, την Τύλισο ενώ στην πορεία συστήθηκε στο ποδοσφαιρικό Ηράκλειο με την φανέλα του Ρούβα στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ. Τελευταίος του σταθμός πριν την Κύπρο ήταν ο Ζαρός, ενώ πλέον διαπρέπει στα γήπεδα της Μεγαλονήσου.

Η παράδοση της Ροδιάς να βγάζει "μπαλαδώρους" συνεχίζεται με τον Βαγγέλη Κασαπάκη με κάθε ευκαιρία να διαφημίζει το αγαπημένο του χωριό αλλά και την αγαπημένη του ομάδα!

Μ.Κ.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ