Στα Play-off της Α1 ο Αλμυρός, διπλό επί του ΑΟΤ!

Petite Perle 300×250

Του Μάνου Κασαπάκη

Κατέκτησε την τέταρτη θέση και μπαίνει στα play-off ο Ζαρός, μετά και το 0-2 επί του ΑΟΤ.

Πέρασε από την έδρα του ΑΟΤ ο Αλμυρός, αφού επικράτησε με 0-2 και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του ΠΑΝΟΜ απέναντι στον Ανθεστίωνα, "τσέκαρε" το τέταρτο εισιτήριο για τα play-off της Α1 ΕΠΣΗ.

Οι "πορτοκαλί" βρήκαν σθεναρή αντίσταση από την ομάδα του Τυμπακίου, αλλά με δύο γκολ στην επανάληψη κατέκτησαν το τρίποντο.

Το σκορ για τον Αλμυρό άνοιξε στο 78ο λεπτό ο Κανδηλάκης γράφοντας το 0-1, με τον δυναμικό κεντρικό αμυντικό να βρίσκει δίχτυα για άλλη μια φορά την εφετινή σεζόν. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Πρικάκη, ο Κανδηλάκης με δυνατή κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Ο Σαράντος Σακλαμάκης ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση 90' λεπτών σκόραρε στην επανεμφάνιση του, γράφοντας το 0-2, κλειδώνοντας την νίκη για την ομάδα του. Ο ταλαντούχος φορ μετά από ατομική ενέργεια πάτησε περιοχή και με σουτ στην αντίθετη γωνία διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Ο Αλμυρός με το τρίποντο αυτό έφτασε τους 54 βαθμούς τελειώνοντας 4ος το πρωτάθλημα, ενώ από την άλλη ο ΑΟΤ ολοκλήρωσε την σεζόν με 13 βαθμούς.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΟΤ: Μπούτσι (58' Κωνστανταράκης), Μανουσάκης, Κούπι, Πετρακάκης, Κουτεντάκης, Σκουτέλης, Άλμπερτ, Τριάντης, Μαρακομιχελάκης, Σχοιναράκης, Ντισπυράκης

ΑΛΜΥΡΟΣ: Γεωργίου, Νικολακούλης, Καρυωτάκης (63' Κουκσόφ), Κανδηλάκης, Κλάδος, Μεντουδάκης (72' Κονιδάκης), Αγαπάκης, Πρικάκης, Στρατήγης Α., Χασουράκης (72' Σακλαμάκης), Απλαδάς (89' Κεφαλογιάννης Λ.)

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ