Βιογραφικό Χρυσής Χαλκιαδάκη

Petite Perle 300×250

Η κ. Χρυσή Χαλκιαδάκη είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη "Το Μαλεβίζι Μπορεί!"

Ονομάζομαι Χρυσή  Χαλκιαδάκη του Αλέξανδρου και της Ελένης και γεννήθηκα στο Ηράκλειο Κρήτης.

Κατάγομαι από το Γαράζο Δήμου Μυλοποτάμου Ρεθύμνης και ζω στο Γάζι από το 1999 μόνιμα. Είμαι απόφοιτος σχολής λογιστικής και πτυχιούχος αγγλικών.

Είμαι παντρεμένη με τον Ιωάννη Νικηφορο, υπάλληλο Δ.Ε.Η, και έχω αποκτήσει δύο γιούς, τον Γιώργο και τον Αλέξανδρο. Ασχολούμαι χρόνια με την τοπική αυτοδιοίκηση από τη θέση της Προέδρου και της Αντιπροέδρου στη δημοτική κοινότητα Γαζίου του Δήμου Μαλεβιζιου ανελλιπώς μέχρι και σήμερα.

Συμμετέχω στην ομάδα εθελοντών του Δήμου  από την πρώτη εκλογή μου το 2011, για πολλά χρόνια και  προσέφερα μέχρι πρότινος τη βοήθειά μου σε εβδομαδιαία βάση στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Μαλεβιζίου στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Είμαι ενεργό μέλος στο σύλλογο γυναικών "ΜΕΛΙΣΣΑ"  από τη θέση της ταμία από το 2012.

Η μέχρι σήμερα εμπειρία και οι γνώσεις μου για τα κοινά, συνετέλεσαν στην απόφασή μου να συμμετέχω ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος του Δήμου Μαλεβιζίου με τον συνδυασμό του Μενέλαου Μποκέα "ΤΟ ΜΑΛΕΒΙΖΙ ΜΠΟΡΕΙ", με αποκλειστικό γνώμονα και σκοπό την επιθυμία και την θέλησή μου να προσφέρω ακόμα περισσότερα στους δημότες του Δήμου Μαλεβιζίου  από την θέση της δημοτικού συμβούλου.

Αποφάσισα να συμπορευτώ με τον ΜΕΝΕΛΑΟ ΜΠΟΚΕΑ, ένα συμπολίτη μας με όραμα και όρεξη να προσφέρει στον Δήμο Μαλεβιζίου, δίνοντας από την πλευρά ενός νέου ανθρώπου μια πνοή αλλαγής στην καθημερινότητα και λύσης στα προβλήματα του Δήμου μας.  Η ΑΛΛΑΓΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ