Ξεκίνημα από τον Κρουσώνα για τον Κώστα Φασουλάκη

Petite Perle 300×250

Από τον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε τον Κρουσώνα ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Φασουλάκης.

Στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο από τους συγχωριανούς του που αναγνώρισαν στο πρόσωπο του Κώστα το δικό τους άνθρωπο που ενδιαφέρθηκε για να κάνει βήματα ανάπτυξης ο Κρουσώνας. Το παρών έδωσε ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης που απεύθυνε χαιρετισμό και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κώστα Φασουλάκη και την άριστη συνεργασία που είχαν τόσο στο Δήμο Μαλεβιζίου όσο και μετά στην Περιφέρεια.

Ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Δρακουλάκης προλόγισε την εκδήλωση και όπως είπε πίστεψε από την πρώτη στιγμή στις ικανότητες του  Κώστα Φασουλάκη και δικαιώθηκε, ενώ τόνισε ότι και ο Σταύρος Αρναουτάκης τον αντάμειψε για την εργατικότητα του. Στην ομιλία του ο κ. Φασουλάκης εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε τους κατοίκους του Κρουσώνα που από την πρώτη στιγμή στήριξαν την προσπάθεια του σε κάθε φάση της ζωής του από τα φοιτητικά του χρόνια μέχρι σήμερα.

Υποσχέθηκε να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια του για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των Κρουσανιωτών και έκανε αναφορά στα πάρα πολλά έργα που υλοποιήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή με τη συνεργασία και της δημοτικής αρχής. Στην πρώτη γραμμή καμάρωναν το δικό τους άνθρωπο η σύζυγος του Πόπη Σουλτάτου με το γιο τους Γιάννη   ενώ το παρών έδωσαν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μανώλης Αντωνογιαννάκης, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Βαλτζάκης, ο πρόεδρος της κοινότητας Κορφών Κώστας Φαραζάκης και η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Μαρίνα Φασουλάκη. Μετά το τέλος της ομιλίας όλοι έσφιξαν το χέρι του Κώστα Φασουλάκη εκφράζοντας τη στήριξη τους στο δρόμο για την επανεκλογή του στην Περιφέρεια Κρήτης. Ακολούθησε πλούσιος μπουφές για όλο τον κόσμο και γενικά θα λέγαμε ότι ήταν μία απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση για τον Κώστα Φασουλάκη που με κρουσανιώτικο αέρα μπαίνει στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ