Ο 38χρονος Γιάννης Βιστάκης λίγο πριν την Ανάσταση βύθισε στο πένθος όλο το Μαλεβίζι

Petite Perle 300×250

Αύριο Κυριακή του Πάσχα η κηδεία του στο Γάζι

Ο 38χρονος Γιάννης Βιστάκης, είναι ο άτυχος νέος, που η μοίρα του έπαιξε το πιο σκληρό παιχνίδι λίγες ώρες πριν την Ανάσταση.
Εκανε την καθημερινή του διαδρομή προς το πρατήριο υγρών καυσίμων που διατηρεί ο πατέρας του, στην Εθνική Οδό Ηρακλείου -Ρεθύμνου, όταν κόπηκε το νήμα της ζωής του στο ύψος του Μαδέ.

Ο Γιάννης, αγαπητός σε όλη την κοινωνία του Γαζίου, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, έχοντας ως αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του και να ανατραπεί, αφήνοντας μόνους στη ζωή την όμορφη οικογένεια που είχε δημιουργήσει τα τρία παιδιά του και τη σύζυγο του, βυθίζοντας στο πένθος όλη την οικογένεια του, τους συγγενείς και τους αμέτρητους φίλους του.
Η σορός του θα μεταφερθεί απόψε αργά το απόγευμα στο σπίτι του επί της οδού Ελ. Βενιζέλου στο Γάζι, και η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί αύριο στις 12.00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Γάζι.

Ο Γιάννης Βιστάκης, ήταν πέρα από άριστος οικογενειάρχης και ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας αφού έξω από το βενζινάδικο διατηρούσε ασφαλιστικό γραφείο αλλά και ξενοδοχεία στην περιοχή της Αμμουδάρας.

Η "Φωνή Μαλεβιζίου" εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιάννη και τη σύζυγο του Χριστίνα και σίγουρα όλοι θα τον θυμόμαστε σαν έναν αξιόλογο νέο άνθρωπος που όλοι μιλούσαν γι' αυτόν με τα καλύτερα λόγια.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ