Σύσσωμη η αθλητική οικογένεια στο ύστατε χαίρε στο Γιώργο Μπλεμένο

Petite Perle 300×250

Βαρύ ήταν το κλίμα στα Μάλια στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου στην κηδεία του παράγοντα-προπονητή και εργάτη του ποδοσφαίρου Γιώργου Μπλεμένου. Ήταν όλοι εκεί για να πουν στο δικό τους Γιώργο το ύστατο χαίρε, προπονητές ποδοσφαιριστές, παράγοντες και φίλοι και να συλλυπηθούν στην οικογένεια του.

Όλοι είχαν να πουν ένα καλό λόγο για τον Γιώργο που τον θυμούνται χαμογελαστό και πάντα με θετική διάθεση μέσα στα γήπεδα και τις αθλητικές εκδηλώσεις. 

Τραγικές φιγούρες η σύζυγος του Ρούλα, τα τρία παιδιά του Νικηφόρος, Μαρίνος, Χρήστος και η μητέρα του Γεωργία και ο αδερφός του Μανώλης που δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι έχασαν τον άνθρωπο τους.

Πάρα πολύς ο κόσμος που έδωσε το παρών διακρίναμε τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Η. Νίκο Τζώρτζογλου, τον πρόεδρο Ε.Α.Σ.Η. Ανδρέα Στρατάκη, το δημοτικό σύμβουλο Μανώλη Γενναράκη, τον πρόεδρο της Ροδιάς Γιάννη Στρατάκη, το μέλος Αντώνη Ροδίτη τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Κωστούλα Στρατάκη και Παναγιώτη Σαββόγλου, τους προέδρους της Τυλίσου-Ραύκου Βασίλη Κουβίδη και Γιώργο Μαγκουσάκη και σύσσωμο το σωματείο του Π.Α.Ν.Ο.Μ. που υπήρξε ενεργό μέλος του Δ.Σ.

Από τους προπονητές μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν οι Κώστας Πετράκης, Σωτήρης Σινάνης, Δημήτρης Κόκκινος, Γιώργος Φιολιτάκης, Στέλιος Ανωγειανάκης, Βασίλης Πλεσίτης και ο ιδιοκτήτης του LIDO SOCKER Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ