Εί"Χ"ε γκολ αλλά όχι νικητή το ντέρμπι Ζαρός – Πόρος!

Petite Perle 300×250

Του Μάνου Κασαπάκη

Χορταστική ισοπαλία στους Αγίους Δέκα εκεί όπου Ζαρός και Πόρος έμειναν ισόπαλοι με σκορ 2-2, σε έναν αγώνα πραγματικό ντέρμπι στην πρώτη αγωνιστική των play-off της Α1 ΕΠΣΗ.

Οι πράσινοι του Δημήτρη Κόκκινου ήταν οι κερδισμένοι της αγωνιστικής αφού μετά και την νίκη του Αλμυρού επί του ΠΑΟΚ  βρίσκεται στο +4 από την δεύτερη θέση.

Ο Πόρος αν και βρέθηκε από νωρίς με μείον παίκτη βρέθηκε πολύ κοντά στο διπλό όμως ο Χριστοφοράκης χάρισε τον βαθμό στους Μεσσαρίτες.

Το σκορ άνοιξε στο 4ο μόλις λεπτό για τον Ζαρό ο Ποτηράκης με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Κουρουθιανάκης για να γράψει το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν και γρήγορα έφτασαν στην ισοφάριση με το γκολ του Καστελιανάκη, αφού ο έμπειρος στράικερ με όμορφο σουτ έκανε το 1-1.

Το συγκρότημα του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη έμεινε στο 30ο λεπτό με δέκα ποδοσφαιριστές μετά την απευθείας κόκκινη του Χρηστάκη για χέρι, μέσα στην μεγάλη περιοχή. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Φραγκιαδουλάκης όμως ο Ζαφείρης απέκρουσε κρατώντας το 1-1.

Με την συμπλήρωση 68' λεπτών ο Μαγάκης έκανε την ολική ανατροπή και με εξαίσια ατομική προσπάθεια έγραψε το 1-2 για τον Πόρο.

Δέκα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με το ανάποδο ψαλίδι του Καστελιανάκη.

Στο 86ο λεπτό ο Καλομοίρης έκανε την πάσα και ο Χριστοφοράκης με σουτ σκόραρε διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΖΑΡΟΣ: Χατζιδάκης, Παραθύρας, Κουρουθιανάκης, Χαμαλάκης, Καλεμάκης, Φραγκιαδουλάκης, Μόντι, Ποτηράκης, Αναγνωστάκης, Καλομοίρης, Χριστοφοράκης

ΠΟΡΟΣ: Ζαφείρης, Σκουλάς, Πολυχρονάκης, Χαρίτος, Παπουτσάκης, Μαγάκης, Σκούφος, Χρηστάκης, Λυδάκης (73΄λτ. Λεμονιάς), Ζαφείρης (81' Μεταξάκης), Καστελλιανάκης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ