Γ. Σισαμάκης: Ενώνουμε δυνάμεις στην πράξη

Petite Perle 300×250

Την χαρά του για τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Ηράκλειο για όλους»  καταξιωμένων πολιτών,  αναγνωρισμένων για το ήθος, την δράση και τη δημιουργικότητά τους, τόνισε για μια ακόμα φορά ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος, Γιώργος Σισαμάκης.

Με αφορμή συνάντησή του με υποψηφίους που προέρχονται από διαφορετικούς επαγγελματικούς, κοινωνικούς αλλά και πολιτικούς χώρους, ο κ. Σισαμάκης, αφού τους καλωσόρισε και τους ευχήθηκε καλή προσωπική επιτυχία, επεσήμανε ότι η παρουσία τους καταδεικνύει την ενότητα δυνάμεων πάνω στην οποία λειτουργεί και πορεύεται η παράταξη, πέρα από κομματικούς ή άλλους «εγκλωβισμούς».

«Άνθρωποι από το χώρο της επιχειρηματικότητας, του πολιτισμού, του αθλητισμού, της παράδοσης, ενισχύουν την ομάδα μας και προσφέρουν το χρόνο, τις γνώσεις, την εμπειρία και τις ιδέες τους στον αγώνα για την πραγματική αλλαγή στο Ηράκλειο», υπογράμμισε ο υποψήφιος Δήμαρχος.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα της συνένωσης αυτών των δυνάμεων, όπως ανέφερε ο κ. Σισαμάκης είναι η παρουσία στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Ηράκλειο για όλους» των – προερχόμενων  από τη παράταξη ΕνΑλλαγήΣταυρούλας Μήλιου (Κοινωνική Λειτουργός στο ΚοιΚΕΨυΠΕ του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου και Νηπιαγωγός) και Λευτέρη Σπύρου (Αρχιτέκτονα Μηχανικού).
Επίσης του Γιώργου Βαρβεράκη (Καθηγητή Φυσικής Αγωγής και Ομοσπονδιακού προπονητή Εθνικής ομάδας ΑμΕΑ)  από το χώρο του αθλητισμού, της Άρτεμις Μαυράκη (Προέδρου Κτηματομεσιτών Ανατολικής Κρήτης και μέλους της Διοίκησης της ΓΣΕΒΕΕ) από τη «ζώσα» επιχειρηματικότητα και του καλλιτέχνη Μιχάλη Φραγκιαδάκη από το χώρο του πολιτισμού και της παράδοσης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ