Ο Μιχάλης Βρέντζος υποψήφιος με την παράταξη "Το Μαλεβίζι Μπορεί" μιλά στη "Φωνή του Μαλεβιζίου" για την επόμενη μέρα

Petite Perle 300×250

Ο Μιχάλης Βρέντζος είναι ένας νέος άνθρωπος και επιχειρηματίας που νοιάζεται για τον τόπο του και σε αντίθεση με πολλούς άλλους της γενιάς του, θεωρεί πως πρέπει να δώσει το δικό του αγώνα για να έλθει η ανάπτυξη στον τόπο του και για να δημιουργηθεί ένα καλύτερο περιβάλλον, όπου θα ζήσουν οι επόμενες γενιές στο Μαλεβίζι.

Στη συνέντευξη που μας παραχώρησε, μιλά για το όραμα του για το Δήμο Μαλεβιζίου, για όσα θεωρεί πως έμειναν στάσιμα και δεν προχώρησαν στερώντας μια νέα πνοή από το Δήμο Μαλεβιζίου. Eπίσης, αναφέρεται στους λόγους για τους οποίους θεωρεί πως ο Μενέλαος Μποκέας μπορεί να γίνει καλύτερος δήμαρχος και τί τον έκανε να συστρατευθεί μαζί του.

Γιατί αποφασίσατε να κατέλθετε στις εκλογές και να ασχοληθείτε με τα κοινά;

Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές και να ασχοληθώ με τα κοινά γιατί έχω την αίσθηση της ευθύνης και του χρέους να προσφέρω και εγώ στον τόπο μου. Σε αυτήν την πολύ δύσκολη περίοδο που περνάει ο τόπος μας και γενικότερα η πατρίδα μας, νομίζω ότι όλοι πρέπει να συστρατευθούμε και ειδικότερα εμείς οι νέοι άνθρωποι, ο καθένας με τις δικές του μικρές δυνάμεις για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε. Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο Μαλεβίζι, γιατί το Μαλεβίζι μπορεί.

Με ποια κριτήρια επιλέξατε να βρεθείτε στο πλευρό του Μενέλαου Μποκέα; Τι σας έκανε να πιστέψετε πως είναι ο άνθρωπος εκείνος που μπορεί να πάει το Δήμο μπροστά;

Ο Μενέλαος Μποκέας είναι ένας νέος άνθρωπος που γεννήθηκε, ζει και δουλεύει στο Μαλεβιζι, δεν ήρθε ουρανοκατέβατος, ούτε καθοδηγούμενος, είναι ένας άνθρωπος με όραμα για τον τόπο, είναι εργατικός, δημιουργικός, αληθινός και έχει τη θέληση και την ικανότητα να κάνει πράγματα για το Δήμο.
Πιστεύω λοιπόν στο Μενέλαο Μποκέα και για ένα επιπλέον λόγο, γιατί έχει καταρτίσει ένα πολύ δυνατό ψηφοδέλτιο με ανθρώπους κυρίως νέους, μορφωμένους και καταξιωμένους στον χώρο του ο καθένας που έχουν την διάθεση να προσφέρουν να πάει ο τόπος μπροστά και να αναπτυχθεί στο βαθμό που του αξίζει.

«Η Δημοτική Αρχή έδειξε στασιμότητα»

Ποια είναι τα πράγματα που θεωρείται πως δεν έγιναν ή έγιναν λάθος από την σημερινή δημοτική Αρχή ώστε να χρειάζεται αλλαγή της;

Η δημοτική Αρχή έχει δείξει στασιμότητα την τρέχουσα τετραετία, λες και έχει λύσει όλα τα προβλήματα. Έχει μπει στη φιλοσοφία του ρουσφετιού, από τη αρχή της επανεκλογής της θα έλεγα, με αποτέλεσμα να υπάρχει δήμος για ορισμένους, να μην υπάρχει ισάξια αντιμετώπιση των δημοτικών διαμερισμάτων και να προκαλείται εξαιτίας αυτού η δυσφορία των δημοτών. Ζούμε το 2019 είμαστε σε ψηφιακή εποχή η τεχνολογία στην κορύφωση της και ο Δήμος μας έχει μείνει πίσω στη γραφειοκρατία. Έχουμε το ακριβότερο νερό, δεν έχουν γίνει προσπάθειες για μείωση του ρεύματος ως ανταποδοτικό μέτρο για την ρύπανση της ΔΕΗ τόσα χρόνια, δεν συντηρούνται τα πεζοδρόμια, δεν υπάρχουν ράμπες για ΑΜΕΑ, δεν υπάρχει Δημοτική Αστυνομία με αποτέλεσμα να δημιουργείται κυκλοφοριακό χάος καθημερινά, ειδικά στο Γάζι, δεν υπάρχει σχέδιο ανάπτυξης για τις παραλίες του Δήμου και πολλά άλλα.

«Το Μαλεβίζι να καθορίζει τις εξελίξεις»

Πως οραματίζεστε το Δήμο Μαλεβιζίου μετά τις εκλογές σε περίπτωση που κερδίσει η παράταξη σας;

Εμείς έχουμε ξεκινήσει και διαμορφώνουμε το πρόγραμμα μας το οποίο ενημερώνεται και προσαρμόζεται μέσα από τις επισκέψεις που κάνουμε στα δημοτικά διαμερίσματα, που σκοπό έχουν την καταγραφή των προβλημάτων της εκάστοτε περιοχής.
Οι 6 βασικοί άξονες του προγράμματος μας είναι:
Όλα στο φως, διαφάνεια παντού.
Έξυπνος και αποτελεσματικός Δήμος (MALEVIZIE-PROJECT)
Σχεδιάζουμε – συνεργαζόμαστε – επενδύουμε
Ποιότητα ζωής
Τουρισμός, πολιτισμός, πρωτογενής τομέας.
Οι νέοι διαλέγουν Μαλεβίζι
Εμείς οραματιζόμαστε ένα Δήμο που θα είναι σύμμαχος με τον πολίτη, που θα υπάρχουν διαφανείς διαδικασίες, ένα Δήμο σύγχρονο και αποτελεσματικό ένα Δήμο που θα επενδύει στους ανθρώπους του και θα καθορίζει τις εξελίξεις, ένα Δήμο που θα βάλει το Μαλεβίζι σε τροχιά ανάπτυξης.
Όποιος επιθυμεί το καλό αυτού του τόπου επιλεγεί, στηρίζει, ψηφίζει "ΤΟ ΜΑΛΕΒΙΖΙ ΜΠΟΡΕΙ".

Ποιος είναι ο Μιχάλης Βρέντζος

Γεννήθηκε το 1982 στο Καβροχώρι. Ο Μιχάλης Βρέντζος είναι γιος του Στρατή Βρέντζου και της Σταματίας Βρέντζου-Τριαλώνη. Είναι παντρεμένος με την Ειρήνη Δαριβιανάκη και έχουν αποκτήσει δύο γιους το Στρατή και τον Αντώνη.

Αποφοίτησε από τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο Γάζι και είναι πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΑΤΕΙ Κρήτης. Εργαζόταν για χρόνια στις οικογενειακές επιχειρήσεις που είχε ιδρύσει η οικογένεια του στο Γάζι με τον πατέρα του να είναι πρωτοπόρος στο επιχειρείν στην περιοχή αυτή του Μαλεβιζίου. Το 2003 σε συνεργασία με ομάδα πρακτόρων του ΟΠΑΠ ίδρυσε την LOTTERY AE (ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΟΠΑΠ).

Από το 2016 μέχρι και σήμερα είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΗΡΑΚΛΕΙΟ LOTTERY AE η οποία αριθμεί 17 καταστήματα και απασχολεί 62 άτομα προσωπικό, δραστηριοποιούμενη σε όλο το Νομό Ηρακλείου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ