Στην Αγία Βαρβάρα με φίλους ο Ανδρέας Στρατάκης (video)

Petite Perle 300×250

Συνεχίζοντας τον προεκλογικό του αγώνα ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Ανδρέας Στρατάκης βρέθηκε προσκεκλημένος από φίλους στην Αγία Βαρβάρα και πιο συγκεκριμένα στο μιτάτο του Μανώλη Κουτάντου.

Εκεί τον υποδέχτηκαν θερμά, του ευχήθηκαν καλά επιτυχία ενώ το παρών έδωσε και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Μιχάλης Κοκολάκης με συνεργάτες του. Τον κ. Στρατάκη συνόδευε ο γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής Πρίαμος Ιερωνυμάκης ο οποίος τόνισε στους παρευρισκόμενους ότι είναι μία μεγάλη ευκαιρία ο αγροτικός κόσμος να εκλέξει ένα άξιο αντιπρόσωπο του που γνωρίζει από πρώτο χέρι όλα τα θέματα που αφορούν την ύπαιθρο.

Ο Ανδρέας Στρατάκης ευχαρίστησε όλους για τη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν και τόνισε ότι αποδέχτηκε την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. μετά από ώριμη σκέψη και σε συνεργασία με τους συναδέλφους του στο αγροτικό κίνημα του νομού. Δήλωσε θα σταθεί δίπλα σε όλους τους φορείς του Νομού Ηρακλείου και θέλει να προωθήσει όλα τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αγροτική παραγωγή και γνωρίζει από πρώτο χέρι με την ιδιότητα και του Προέδρου της Ένωσης Ηρακλείου.

Τέλος είπε ότι δεν θεωρεί τον εαυτό του πολιτικό και δεν πρόκειται και να γίνει αλλά απλό στρατιώτη που δε θα διστάσει να συγκρουστεί για την επίλυση βασικών ζητημάτων που αφορούν ολόκληρο τον αγροτικό κόσμο.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ