Πλησιάζει Καλαμαριά

Ο Δημήτρης Χασομέρης έλυσε το συμβόλαιο του με τον Ηρακλή και βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στον Απόλλωνα Πόντου. Ο Δημήτρης Χασομέρης έλυσε το συμβόλαιο του με τον Ηρακλή και βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στον Απόλλωνα Πόντου.

Ο Δημήτρης Χασομέρης έλυσε τη συνεργασία του με τον Ηρακλή και πλησιάζει σε συμφωνία με τον Απόλλωνα Πόντου.

Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που έχει στο στόχαστρό του ο τεχνικός του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρης Καλαϊτζίδης βρίσκεται και ο Δημήτρης Χασομέρης, ο οποίος έχει αγωνιστεί παλαιότερα στην ομάδα της Καλαμαριάς. Η συζήτηση ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν σε εξέλιξη αφού γνώριζαν πως ο ποδοσφαιριστής ήταν στην λίστα αποχώρησης από τον Ηρακλή, με τον οποίο είχε συμβόλαιο.

Το πρωί της Παρασκευής (18/1) είχε ραντεβού με τη διοίκηση του Ηρακλή και προχώρησε στην λύση της συνεργασίας του, με αποτέλεσμα να ανοίξει ο δρόμος για την άμεση συμφωνία του με τον Απόλλωνα Πόντου. Εντός της ημέρας θα τελειώσει και τυπικά το θέμα.

Ο 29χρονος επιθετικός είχε αγωνιστεί σε 11 αγώνες στην φετινή περίοδο με τον Ηρακλή στο πρωτάθλημα της Football League, όπου σημείωσε και ένα γκολ, ενώ είχε και 3 ματς με 1 γκολ στο Κύπελλο Ελλάδος. Στον Απόλλωνα Πόντου είχε αγωνιστεί τον τελευταίο ενάμιση χρόνο πριν τη μετακόμισή του στον Ηρακλή, όπου είχε 47 ματς με 13 γκολ σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Στη Football League έχει 96 αγώνες και 17 τέρματα.  

Το μεσημέρι της Παρασκευής (18/1) ανακοινώθηκε η λύση του συμβολαίου του από τον Ηρακλή. Η ανακοίνωση της ομάδας της Θεσσαλονίκης: «Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Δημήτρη Χασομέρη και Νίκο Καλτσά και τους ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα προσφορά τους στην ομάδα».

Last modified onΠαρασκευή, 18 Ιανουάριος 2019 23:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep