Αναβολή η Κέρκυρα, ερήμην η Σπάρτη

Η Σπάρτη, όπως αναμενόταν, δικάστηκε ερήμην για υπόθεση απλήρωτων προστίμων και για την αποχώρησή της από το πρωτάθλημα. Αναβολή για την Κέρκυρα.

Ελάχιστες είναι πλέον οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή που εκκρεμούν για τη φετινή σεζόν της Football League. Την Τρίτη (21/05) είχαν κληθεί σε απολογία οι Κέρκυρα, Σπάρτη, αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, του μόνου ηλεκτρονικού μέσου ενημέρωσης που παρακολούθησε τη διαδικασία, οι Λάκωνες δικάστηκαν ερήμην και οι Φαίακες πήραν αναβολή.

Η Σπάρτη δεν εκπροσωπήθηκε, όπως συνέβαινε το τελευταίο διάστημα, να απολογηθεί για την αποχώρησή της από το πρωτάθλημα και για δύο πειθαρχικές διώξεις που αφορούσαν σε απλήρωτα πρόστιμα. Έτσι, στην επικύρωση της βαθμολογίας θα οριστικοποιηθεί η αποβολή της.

Σε ό,τι αφορά στην ομάδα του Ιονίου, την ΠΑΕ εκπροσώπησε ο Αργύρης Λίβας. Στους «κυανέρυθρους» έχει ασκηθεί πειθαρχική δίωξη για οφειλές και όπως παραδέχτηκε ο νομικός της Κέρκυρας, το ποσό είναι μεγάλο και δεν έχει τακτοποιηθεί. Ζήτησε, ωστόσο, αναβολή λίγων ημερών για να διευθετηθεί. Το αίτημα έγινε αποδεκτό και η υπόθεση αναβλήθηκε για τις 30 Μαΐου.

Last modified onΤετάρτη, 22 Μάιος 2019 13:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep