Το πρωτάθλημα ξεκινά: Aυτά είναι τα ρόστερ των ομάδων της Basket League για την σεζόν 2018-2019

Διαβάστε στο fosonline.gr τα ρόστερ των 14 ομάδων, οι οποίες θα αγωνιστούν στο φετινό πρωτάθλημα (2018-2019) της Basket League. 

Το πρωτάθλημα ξεκινά: Aυτά είναι τα ρόστερ των ομάδων της Basket League για την σεζόν 2018-2019

Ένα από τα πιο ανταγωνιστικά ελληνικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών, το 27ο Επαγγελματικό Πρωτάθλημα της Basket League, αρχίζει το Σάββατο 6 Οκτωβρίου. Ένα πρωτάθλημα που με εξαίρεση τους εντός έδρας αγώνες των ΑΕΚ, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, θα μπορούν να παρακολουθούν από την ΕΡΤ οι φίλοι της πορτοκαλί μπάλας.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας Παναθηναϊκός και μία από τις κορυφαίες ομάδες της Euroleague την τελευταία δεκαετία Ολυμπιακός, παραμένουν φαβορί για την πρόκριση στη σειρά των τελικών! Η κάτοχος του Basketball Champions League 2018 και Κυπελλούχος Ελλάδας 2018 ΑΕΚ, διεκδικεί δυναμικά μία θέση ανάμεσα στους ισχυρούς της Α1. Ανταγωνιστικός αναμένεται να παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ, ενώ νέες δυνάμεις, όπως ο Προμηθέας Πατρών, το Λαύριο και η Κύμη έχουν τη δυναμική να κάνουν ηχηρή παρουσία, όπως και πέρυσι.

Σταθερές δυνάμεις αποτελούν τα τελευταία χρόνια ο Κολοσσός Ρόδου και το Ρέθυμνο. Άρης και Πανιώνιος, αντιμετωπίζουν προβλήματα, αλλά συνεχίζουν τη μεγάλη παράδοσή τους στο ελληνικό μπάσκετ. Δύο νέες ομάδες, εν συγκρίσει με το περυσινό πρωτάθλημα, από την Αθήνα, θα έχει η Α1 εφέτος: Το Περιστέρι επέστρεψε στα «μεγάλα σαλόνια», ενώ ο Χολαργός κάνει την πρώτη ιστορική εμφάνισή του στο πρώτο τη τάξει ελληνικό πρωτάθλημα.

Τέλος, μία… μετονομασία (από ΓΣΛ Φάρος) και μία μετακόμιση από τη Λάρισα στη… Λήμνο «γέννησε» τον Ήφαιστο!

Αναλυτικά οι 14 «μονομάχοι» της Basket League:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
===================
Με τον Καταλανό τεχνικό, Τσάβι Πασκουάλ, για 3η χρονιά στο «τιμόνι» και τον Νικ Καλάθη να προέρχεται από την κορυφαία σεζόν της καριέρας του, ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να κατακτήσει κορυφές, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη, τη σεζόν 2018-19. Η απόκτηση του διεθνή φόργουορντ, Ιωάννη Παπαπέτρου, αλλάζει τις ισορροπίες, καθώς τις υπηρεσίες του… στερείται για πρώτη χρονιά ο Ολυμπιακός! Ο Γιώργος Παπαγιάννης στο «5» προσθέτει όγκο στη ρακέτα. Λάσμε, Αντετοκούνμπο και Γκιστ προσδίδουν αθλητικότητα, με τον Κιθ Λάνγκφορντ να υπόσχεται σκορ! Βελτιωμένος αναμένεται ο Κωνσταντίνος Μήτογλου!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
=================
Ο Ολυμπιακός έμεινε χωρίς τίτλο το 2018, όπως και το 2017 (φιναλίστ της Euroleague), με τελευταίο τρόπαιο στο «παλμαρέ» του να μένει αυτό του ελληνικού πρωταθλήματος του 2016. Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι αποχαιρέτησαν τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, φέρνοντας στο λιμάνι, έναν προπονητή που δεν χρειάζεται συστάσεις: Τον Ντέιβιντ Μπλατ! Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» Βασίλης Σπανούλης ανανέωσε για μία ακόμη χρονιά και έχει εντολή από τον Μπλατ να… τρέξει την ομάδα!

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
=======================
Ο Μάκης Γιατράς έβαλε τη «σφραγίδα» του στον Προμηθέα πέρυσι, με την κατάληψη της 3ης θέσης στην κανονική περίοδο (2017-18) να αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη! Στην Πάτρα αυτό το καλοκαίρι μετακόμισαν τρεις Έλληνες με σπουδαίο ταλέντο: Οι Μιχάλης Τσαϊρέλης, Λεωνίδας Κασελάκης και Δημήτρης Κατσίβελης. Εγγύηση στην περιφέρεια αποτελεί ο αρχηγός Νίκος Γκίκας που έχει δίπλα του ήδη από πέρυσι τον Αμερικανό Λάνγκστον Χολ, ενώ προστέθηκε και ο Ράιον Μπράουν από τις ΗΠΑ. Στη ρακέτα, ο Τερέλ Παρκς θα ενισχύσει τον Προμηθέα στο «5», ενώ εξαιρετικός είναι και ο νεοαποτηθείς Αμερικανός φόργουορντ Τόνι Μέϊερ.

ΠΑΟΚ
===========
Ανώτερο αγωνιστικό πρόσωπο εν συγκρίσει με πέρυσι αναμένεται να δείξει ο ΠΑΟΚ, καθώς ενισχύθηκε σημαντικά στην περιφέρεια. Χάτσερ και Γκος συνθέτουν ένα εξαιρετικό δίδυμο που μπορεί και να δημιουργεί, πέρα από εκτέλεση, με την επίθεση να είναι η κινητήριος δύναμη του «Δικέφαλου του Βορρά».

ΑΕΚ
===========
Με νέο πρόσωπο στην τεχνική ηγεσία, τον Ιταλό Λούκα Μπάνκι, θα εμφανιστεί η ΑΕΚ τη νέα σεζόν. Ελληνόπουλα με ταλέντο (Σάκοτα, Λαρεντζάκης, Ρογκαβόπουλος, Τσαλμπούρης, Γιαννόπουλος, Ξανθόπουλος, Μωραϊτης, Καββαδάς), ο Βινς Χάντερ που έμεινε από πέρυσι και η προσθήκη του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού και της Ρεάλ Μαδρίτης Γιόνας Ματσιούλις αποτελούν κάποιους στο έμψυχο υλικό που καλείται να διαχειριστεί ο Μπάνκι.

ΛΑΥΡΙΟ
=============
Το Λαύριο κατάφερε και στις τρεις πρώτες σεζόν του στα «σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ να κάνεις υπερβάσεις. Μετά την άνετη παραμονή της πρώτης αγωνιστικής χρονιάς (2015-16), ήρθε την περίοδο 2016-17 η πρόκριση στα πλέι οφ και η παρουσία στην πρώτη εξάδα τη σεζόν 2017-18. Ο Χρήστος Σερέλης επένδυσε σε Ελληνόπουλα, με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο να είναι η πιο ηχηρή μεταγραφή (αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό) εξ αυτών. Σημαντικό μεταγραφικό απόκτημα αποτελεί και ο 20χρονος γκαρντ Μιχάλης Λούντζης, ενώ ο Ντορόν Λαμπ αποτελεί βασικό γκαρντ του Λαυρίου.

ΚΥΜΗ
=======
Στην Κύμη από τη σεζόν 2017-18, ο Γιάννης Καστρίτης θα την καθοδηγήσει τεχνικά και φέτος, στην 3η διαδοχική παρουσία της στην Α1. Την πρώτη σεζόν (2016-17) η Κύμη κατάφερε να μείνει στα «μεγάλα σαλόνια», τη δεύτερη μπήκε στα πλέι οφ, ενώ φέτος αναζητά το βήμα παραπάνω, έχοντας αρχηγό τον 31χρονο σέντερ Σταύρο Τουντζιαράκη. Με το δυναμικό φίλαθλο κοινό της Χαλκίδας στο πλευρό της, η Κύμη θα δώσει «μάχη» με τις υπόλοιπες ομάδες της ίδιας δυναμικής.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ
=====================
Η… μεταγραφή του προπονητή Νίκου Βετούλα από το Ρέθυμνο στον Κολοσσό αποτελεί ίσως την πιο σημαντική κίνηση της ομάδας της Ρόδου αυτό το καλοκαίρι. Μόνο αμελητέα δεν μπορεί να θεωρηθεί και η προσθήκη του έμπειρου διεθνή σέντερ Δημήτρη Μαυροειδή, ο οποίος αποχαιρέτησε την ΑΕΚ το καλοκαίρι και μετακόμισε στο «σμαραγδένιο νησί».

ΑΡΗΣ
===========
Στην οργάνωση και την εκτέλεση του Λευτέρη Μποχωρίδη θα στηριχθεί ο Άρης, με σταθερή αξία βέβαια τον Δημήτρη Βεργίνη. Υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Αγγέλου, η ομάδα της Θεσσαλονίκης δείχνει πιο ισχυρή αμυντικά. Ξεχωρίζουν οι ΜακΓκι, Κάιζερ και Τζόουνς από τους ξένους παίκτες.

ΡΕΘΥΜΝΟ
===========
Ο Σταύρος Μυκονιάτης αναβαθμίστηκε σε πρώτο προπονητή, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Βετούλα, έχοντας πολυετή εμπειρία ως άμεσος συνεργάτης, στο Ρέθυμνο. Αρχηγός είναι ο 37χρονος Χανιώτης σέντερ Ανδρέας Γλυνιαδάκης, ενώ τις θέσεις των 6 Αμερικανών καλύπτουν οι Τράβις Ντάνιελς, Κέβιν Μπρέισι-Ντέιβις, Κάρλτον Γκάϊτον, Τζαμπρίλ Ντουράμ, Κιθ Κλάντον και Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ
===================
Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είναι ο πρώτος προπονητής στην ιστορία του Ηφαίστου Λήμνου, η συνέχεια του ΓΣΛ Φάρου. Αρχηγός είναι ο συνονόματός του Σωτήρης Μανωλόπουλος με μεγάλη εμπειρία στο ελληνικό πρωτάθλημα στα 31 χρόνια του πλέον. Ουσιαστικά, ο Ήφαιστος Λήμνου κράτησε την πλειονότητα των παικτών που φόρεσαν τη φανέλα του ΓΣΛ Φάρου την περασμένη σεζόν, με μία προσθήκη αυτή του 23χρονου σέντερ Γιώργου Διαμαντάκου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
================
Ιδιαίτερη καθυστέρηση στο σχεδιασμό επέφεραν οι διοικητικές ανακατατάξεις στον Πανιώνιο, με τον Κρις Χουγκάζ που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία να έχει ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή ως προς το να βρει ετεροχρονισμένα χημεία η ομάδα.

ΠΕΡΙΣΤΕΡI
============
Μετά από μία ονειρεμένη πορεία στην Α2, με μία μόλις ήττα τη σεζόν 2017-18, το Περιστέρι επέστρεψε στην Α1. Και σε ποιον άλλον θα εμπιστευόταν την τεχνική ηγεσία η διοίκηση των «κυανοκίτρινων» παρά στον… Αργύρη Πεδουλάκη! Ο διεθνής φόργουορντ Παναγιώτης Βασιλόπουλος που επέστρεψε δυναμικά μετά από πολλούς τραυματισμούς αποτελεί τον πιο αναγνωρίσιμο παίκτη από τους Έλληνες. Φυσικά και έμεινε ο «μπόμπερ» του Περιστερίου πέρυσι, Κέιντρεν Κλαρκ!

ΧΟΛΑΡΓΟΣ
===============
Την εμπειρία πολλών ετών ως προπονητής του Κολοσσού Ρόδου (2013-18) φέρνει στον νεοφώτιστο Χολαργό ο Άρης Λυκογιάννης. Βασικός στόχος δεν μπορεί παρά να είναι για τον Χολαργό η παραμονή στην Α1, στην πρώτη ιστορική παρουσία του στα «μεγάλα σαλόνια». Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, ο Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης, ο Μιχάλης Καμπερίδης, ο Γρηγόρης Ραλλάτος, ο Διονύσης Σκουλίδας, ο Θωμάς Κώττας είναι οι Έλληνες παίκτες που θα φροντίσουν για την επίτευξη αυτού του στόχου. Με τη συμπαράσταση των Αμερικανών, Αγκμπελέσε, Φιτζπάτρικ, Ντόρσεϊ, Λοβ, Χόκινς και του Βρετανού Οκερέαφορ.

ΤΑ ΡΟΣΤΕΡ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΕΚ

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ: 1924

ΕΔΡΑ: Κλειστό Ο.Α.Κ.Α (19.250 θέσεις)

Πρόεδρος: Μάκης Αγγελόπουλος

Προπονητής: Λούκα Μπάνκι

ΡΟΣΤΕΡ

ΓΚΑΡΝΤ

1. Ξανθόπουλος Βασίλης: Ελλάδα, 1.86μ. 34 ετών

2. Μωραΐτης Δημήτρης: Ελλάδα, 1.90μ. 19 ετών

3. Γκρίφιν Μάκολμ: Η.Π.Α, 1.93μ. 27 ετών

4. Μέις Ρατάν Ξαβιέ: Καναδάς, 1.93μ. 24 ετών

5. Ρογκαβόπουλος Νίκος: Ελλάδα 2.02μ. 17 ετών

6. Λαρεντζάκης Γιαννούλης: Ελλάδα 1.96μ. 25 ετών

ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ

1. Σαντ-Ρος Χάουαρντ: Κούβα, 1.98μ. 27 ετών

2. Σάκοτα Ντούσαν: Ελλάδα, 2.10μ. 32 ετών

3. Ματσιούλις Γιόνας: Λιθουανία, 1.98μ. 33 ετών

4. Γιαννόπουλος Χάρης: Ελλάδα 2.00μ. 29 ετών

5. Ρόμπερτσον Έβαν Τάιλερ: Η.Π.Α 2.03μ. 24 ετών

ΣΕΝΤΕΡ

1.Καββαδάς Βασίλης: Ελλάδα, 2.06μ. 27 ετών
2. Χάντερ Βινς: Η.Π.Α, 2.03Μ. 24 ετών
3. Τσαλμπούρης Γιώργος: Ελλάδα, 2.16μ. 22 ετών

ΑΡΗΣ

ΙΔΡΥΣΗ: 1922

ΕΔΡΑ: Nick Galis Hall (5.138 θέσεις)

Πρόεδρος: Χαρίλαος Παπαγεωργίου

Προπονητής: Βαγγέλης Αγγέλου

ΡΟΣΤΕΡ

ΓΚΑΡΝΤ

Βλάσιος Κώστας : Ελλάδα, 1.90μ. 17 ετών
Μπορίς Νταλό: Γαλλία, 1.96μ. 24 ετών
Μποχωρίδης Λευτέρης : Ελλάδα, 1.96μ. 24 ετών
Φλιώνης Δημήτρης: Ελλάδα, 1.93μ. 21 ετών
Βεγίνης Δημήτρης: Ελλάδα 1.91μ. 31 ετών
Μπελ Γκάρι: Η.Π.Α, 1.88μ. 26ετών
Αγγέλου Γιώργος: Ελλάδα, 1.85μ. 24 ετών

ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ

Σλαφτσάκης Δημήτρης: Ελλάδα, 2.01μ. 24 ετών
Τζόουνς Λάκι: H.Π.Α, 1.98μ. 25 ετών
Κουρτίδης Βαλάντης: Ελλάδα, 2.00μ. 17 ετών
Χρηστίδης Βασίλης: Ελλάδα, 2.07μ. 20 ετών
Χάρις Ραμόν: Η.Π.Α, 2.01μ. 30 ετών

ΣΕΝΤΕΡ

ΜακΓκί Γκάρι: Η.Π.Α, 2.11μ. 30 ετών
Κάισερ Μάικλ: Η.Π.Α 2.08μ. 27 ετών
Βουλγαρόπουλος Στράτος: Ελλάδα, 2.17μ. 18 ετών


ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ

ΙΔΡΥΣΗ: 2017

ΕΔΡΑ: Κλειστό «Νίκος Σαμαράς» (1.260 θέσεις)

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σπυρίδων Μπούμπουρας

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Σωτήρης Μανολώπουλος

ΡΟΣΤΕΡ

ΓΚΑΡΝΤ

Τόντρικ Γκότσερ: ΗΠΑ, 1.90μ. 25 ετών
Μπρέϊζελτον Τάιρον: ΗΠΑ, 1.86μ. 32 ετών
Μαραβέγιας Χρήστος: Ελλάδα, 1.86μ, 18 ετών
Σμιθ Τζέρι: HΠΑ, 1.89μ. 31 ετών
Σταμάτης Δημήτρης: Ελλάδα, 1.90μ. 22 ετών
Μπακέας Θοδωρής: Ελλάδα, 1.96μ. 18 ετών
Μούρτος Σπύρος: Ελλάδα, 1.99μ. 28 ετών

ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ

Μανωλόπουλoς Σωτήρης: Ελλάδα, 2.08μ. 31 ετών
Έβανς Σον: ΗΠΑ. 2.03μ. 32 ετών
Χαριτόπουλος Δημήτρης: Ελλάδα, 2.07μ. 35 ετών
Φρεϊμάνις Ρόλαντς: Λετονία, 2.08μ. 30 ετών
Γαρέζος Γιώργος: Ελλάδα, 1.98μ. 23ετών
Ουίγκινς Αντουέιν: ΗΠΑ, 2.01μ. 30 ετών

ΣΕΝΤΕΡ

Διαμαντάκος Γιώργος: Ελλάδα, 2.15μ. 23ετών
Γόντικας Κώστας: Ελλάδα, 2.06μ. 24 ετών


ΠΑΝΑΘΗΝΑϊΚΟΣ

ΙΔΡΥΣΗ: 1908

ΕΔΡΑ: Kλειστό Ο.Α.Κ.Α (19.250 θέσεις)

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μάνος Παπαδόπουλος

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Τσάβι Πασκουάλ

ΡΟΣΤΕΡ

ΓΚΑΡΝΤ
Λάνγκφορντ Κιθ: ΗΠΑ, 1.91μ. 27 ετών
Σακελλαρίου Βαγγέλης: Ελλάδα, 1.95μ. 31 ετών
Παππάς Νίκος: Ελλάδα, 1.96μ. 28 ετών
Καλαϊτζάκης Γιώργος: Ελλάδα, 2.02μ. 19 ετών
Λεκαβίτσιους Λούκας: Λιθουανία, 1.80μ. 24 ετών
Καλάθης Νικ: Ελλάδα, 1.98μ. 31 ετών

ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ
Τόμας Ντεσόν: HΠΑ, 2.01μ. 29 ετών
Παπαπέτρου Ιωάννης: Ελλάδα, 2.06μ. 24 ετών
Γκιστ Τζέιμς: ΗΠΑ, 2.07μ. 32 ετών
Λοτζέσκι Ματ: Βέλγιο, 1.98μ. 33ετών
Αντετοκούμπο Θανάσης: Ελλάδα, 2.01μ. 26 ετών
Μήτογλου Κωνσταντίνος: Eλλάδα, 2.10 μ. 22 ετών

ΣΕΝΤΕΡ
Παπαγιάννης Γιώργος: Ελλάδα, 2.17μ. 21ετών
Λάσμε Στεφάν: Γκαμπόν, 2.03μ. 36 ετών
Βουγιούκας Ίαν: Ελλάδα, 2.11μ. 33 ετών


ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ

ΙΔΡΥΣΗ: 1965

ΕΔΡΑ: Κλειστό Βενετόκλειου (1.242 θέσεις)

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κόκκινος Μιχάλης

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Βετούλας Νίκος

ΡΟΣΤΕΡ

ΓΚΑΡΝΤ
Μπράουνινγκ Στίβι: ΗΠΑ, 1.91μ. 35 ετών
Ντουρέν Τάϊρικ: ΗΠΑ, 1.83μ. 27 ετών
Δημάκος Γιάννης: Ελλάδα, 1.92μ. 28 ετών
Ντιγκς Κουίνσι: ΗΠΑ, 1.98μ. 28 ετών
Αγγελάκος Αλέξανδρος: Ελλάδα, 2.00μ. 24 ετών
Παπαδάκης Κώστας: Ελλάδα, 1.90μ. 20 ετών

ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ
Κέμπτον Τίμοθι: HΠΑ, 2.06μ. 23 ετών
Άσκα Ιβάν: HΠΑ, 2.03μ. 28 ετών
Γεωργαλλής Γιάννης: Ελλάδα, 1.98μ. 35 ετών
Μπίλλης Σωτήρης: Ελλάδα, 1.98μ. 22 ετών

ΣΕΝΤΕΡ
Γεωργάκης Γιώργος: Ελλάδα, 2.04μ. 27 ετών
Μαυροειδής Δημήτρης: Ελλάδα, 2.08μ. 33 ετών


ΚΥΜΗ

ΙΔΡΥΣΗ: 2010

ΕΔΡΑ: Κ.Γ «Νίκος Μαρίνος» (500 θέσεις)

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Θεοδώρου Αλέξανδρος

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Καστρίτης Ιωάννης

ΡΟΣΤΕΡ

ΓΚΑΡΝΤ
Γερομιχαλός Δημήτρης: Ελλάδα, 1.84μ. 24 ετών
Πουλιανίτης Στέλιος: Ελλάδα, 1.90μ. 23 ετών
Κάμφορ Ρόντερικ: HΠΑ, 1.91μ. 26 ετών
Μπολντς Ντεμάριους: ΗΠΑ, 1.93μ. 34 ετών
Μαργέλης Δημήτρης: Ελλάδα, 2.01μ. 19 ετών
Ουμπίλα Εμάνουελ: ΗΠΑ, 1.88μ. 32 ετών

ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ
Αντόνιο Μπάλαρντ: ΗΠΑ, 1.93μ. 30ετών
Μητσιμπόνας Λευτέρης: Ελλάδα, 1.94μ. 25 ετών
Μαραγκός Πάρης: Ελλάδα, 2.06μ. 24 ετών
Ουάσινγκτον Ντεβόν: HΠΑ, 2.04μ. 29 ετών

ΣΕΝΤΕΡ
Τουτζιαράκης Σταύρος: Ελλάδα, 2.10μ. 31 ετών
Χόρτον Κρις: ΗΠΑ, 2.03μ. 24 ετών


ΛΑΥΡΙΟ

ΙΔΡΥΣΗ: 1990

ΕΔΡΑ: K.Γ Λαυρίου (1.700 θέσεις)

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ψαράκης Γιάννης

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Σερελής Χρήστος

ΡΟΣΤΕΡ

ΓΚΑΡΝΤ
Μαστργιαννόπουλος Σαράντης: Ελλάδα, 1.90μ. 21 ετών
Παπαδημητρίου Γιώργος: Ελλάδα, 1.93μ. 25 ετών
Μέλσον Σάιλας: ΗΠΑ, 1.93μ. 22 ετών
Λούντζης Μιχάλης: Ελλάδα, 1.98μ. 20 ετών
Νίξον Τζαμάλ: ΗΠΑ, 1.86μ. 31 ετών
Ερμείδης Δημήτρης: Ελλάδα, 1.89μ. 18 ετών
Λαμπ Ντορόν: ΗΠΑ, 1.93μ. 27 ετών

ΦΟΓΟΥΟΡΝΤ
Γκαβασιάδης Γιάννης: Ελλάδα, 2.04μ. 24 ετών
Λεγκίκας Δημήτρης: Ελλάδα, 2.07μ. 23 ετών
Μιλόσεβιτς Μίλαν: Βοσνία, 2.02μ. 33 ετών
Κουζέλογλου Γιάννης: Ελλάδα, 2.07μ. 23 ετών
Χαραλαμπόπουλος Βασίλης: Ελλάδα, 2.02μ. 21 ετών
Περράκης Μιχάλης: Ελλάδα, 2.07μ. 34 ετών
ΣΕΝΤΕΡ
Κακλαμανάκης Δημήτρης: Ελλάδα, 2.05μ. 24 ετών
Οντιάσε Τάϊ: ΗΠΑ, 2.06μ. 23 ετών

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΙΔΡΥΣΗ: 1925

ΕΔΡΑ: ΣΕΦ (11.640 θέσεις)

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Παναγιώτης Αγγελόπουλος

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Ντέιβιντ Μπλατ

ΡΟΣΤΕΡ

ΓΚΑΡΝΤ
Βασίλης Σπανούλης Ελλάδα 1.93μ, 36 ετών
Βαγγέλης Μάντζαρης Ελλάδα 1.96μ, 28 ετών
Γιάνις Στρέλνιεκς Λετονία 1.91μ, 29 ετών
Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος ΗΠΑ, 1.91μ, 24 ετών
Βασίλης Τολιόπουλος Ελλάδα, 1.88μ, 22 ετών

ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ
Κώστας Παπανικολάου Ελλάδα 2.04μ, 28 ετών
Αξέλ Τουπάν Γαλλία, 2.01μ, 26 ετών
Γιάνις Τίμα Λετονία, 2.01μ, 26 ετών
Γιώργος Πρίντεζης Ελλάδα, 2.04μ, 33 ετών
Σάσα Βεζένκοφ Βουλγαρία, 2.06μ, 23 ετών
Δημήτρης Αγραβάνης Ελλάδα, 2.08μ, 24 ετών

Σέντερ
Νίκολα Μιλουτίνοβ Σερβία, 2.13μ, 24 ετών
Ζακ ΛεΝτέι ΗΠΑ, 2.01μ, 24 ετών
Γιώργος Μπόγρης Ελλάδα, 2.10μ, 29 ετών

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ETOΣ ΙΔΡΥΣΗΣ: 1890

ΓΗΠΕΔΟ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ (1.200 θέσεις)

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΛΕΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΧΟΥΓΚΑΖ ΚΡΙΣ

ΡΟΣΤΕΡ

ΓΚΑΡΝΤ
Μπράουν Μπράντον: ΗΠΑ, 1.80μ. 27 ετών
Δίπλαρος Νίκος: Ελλάδα, 1.92μ. 21 ετών
Μπριτ Νέιτ: ΗΠΑ, 1.85μ. 24 ετών
Δημητρακόπουλος Ιάσονας: Ελλάδα, 1.96μ. 18 ετών
Μπέρι Ντάβιον: ΗΠΑ, 1.93μ. 27 ετών

ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ
Ι . Τζέι Σίνγκλερ: ΗΠΑ, 1.98μ. 28 ετών
Χάρις Ντάρνελ: HΠΑ, 2.03μ. 26 ετών
Καμαριανός Νίκος: Ελλάδα, 2.04μ. 21 ετών
Τόλιας Βασίλης: Ελλάδα, 2.02 16 ετών

ΣΕΝΤΕΡ
Τέιλορ Τζίμι: ΗΠΑ, 2.08μ. 23 ετών
Σκιν Τζέιμι: ΗΠΑ, 2.06μ. 30 ετών

ΠΑΟΚ

ΙΔΡΥΣΗ: 1926

ΕΔΡΑ: PAOK Sports Arena (8.142 θέσεις)

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πρέλεβιτς Μπράνισλαβ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Παπαθεοδώρου Ηλίας

ΡΟΣΤΕΡ

ΓΚΑΡΝΤ
Κόνιαρης Αντώνης: Ελλάδα, 1.93μ. 21 ετών
Τσόχλας Απόλλων: Ελλάδα, 1.89μ. 35 ετών
Σχίζας Σταύρος: Ελλάδα, 1.96μ. 29 ετών
Ουίλιαμς Τζόρντιν: ΗΠΑ, 1.89μ. 22 ετών
Χάτσερ Ουίλιαμ: ΗΠΑ, 1.88μ. 34 ετών
Αθηναίου Γιάννης: Ελλάδα, 1.94μ. 30 ετών
Γκος Φιλ: ΗΠΑ, 1.88μ. 35 ετών
Ζάρας Θοδωρής: Ελλάδα, 1.87μ. 31 ετών

ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ
Τζαμάλ Τζόουνς: ΗΠΑ, 2.03μ. 25 ετών
Χρυσικόπουλος Λίνος: Ελλάδα, 2.06μ. 26 ετών
Μαργαρίτης Βαγγέλης: Ελλάδα, 2.03μ. 36 ετών
Πόουπ Μάλικ: ΗΠΑ, 2.08μ. 22 ετών

ΣΕΝΤΕΡ
Μορέιρα Γιάνικ: Ανγκόλα, 2.11μ. 27 ετών
Καρράς Θοδωρής: Ελλάδα, 2.09μ. 21 ετών
Γκάρετ Ντάριους: ΗΠΑ, 2.06μ. 28 ετών

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ: 1971
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Φίλιππος Κότσης
ΓΗΠΕΔΟ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ: 3.072

ΓΚΑΡΝΤ
Χάροου Ράιαν: ΗΠΑ 1.88μ. 27 ετών
Σταυρακούκας Βασίλης: 1.93μ. 17 ετών
Βισσαρίου Τηλέμαχος: 1.97μ. 16 ετών
Γκρέι Στίβεν: Ελλάδα 1.93 29μ. ετών
Μουράτος Βασίλης: Ελλάδα 1.93μ. 21 ετών
Πολυτάρχου Μιχάλης: Ελλάδα 1.90μ. 35 ετών
Καράμπελας Ζώης: Ελλάδα 1.82μ. 17 ετών
Κλαρκ Κέιντρεν: ΗΠΑ 1.84μ. 34 ετών

ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ
Αγραβάνης Γιάννης: Ελλάδα 1.98μ. 20 ετών
Φιλιππάκος Παναγιώτης: 2.02μ. 24 ετών
Ντάνιελ Έντουαρντ: ΗΠΑ 2.01μ. 28 ετών
Σίρκο Χένρι: Κροατία 2.00μ. 25 ετών
Μπέντιλ Μπεν: ΗΠΑ 2.06μ. 23 ετών
Βασιλόπουλος Παναγιώτης: Ελλάδα 2.03μ. 34 ετών

ΣΕΝΤΕΡ
Άλεν Τζεφ: HΠΑ 2.00μ. 31 ετών
Σκορδίλης Γαίος: Ελλάδα 2.08μ. 31 ετών
Κάδρας Κωνσταντίνος: Ελλάδα 2.05μ. 17 ετών


ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

ΙΔΡΥΣΗ: 1985

EΔΡΑ: ΠΕΑΚ Πάτρας «Δημήτρης Τόφαλος» (3.693 θέσεις)

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μήλας Χρήστος

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Γιατράς Μάκης

ΡΟΣΤΕΡ

ΓΚΑΡΝΤ
Χολ Λάνγκστον: ΗΠΑ, 1.93μ. 27 ετών
Κατσίβελης Δημήτρης: Ελλάδα, 1.96μ. 27 ετών
Γκίκας Νίκος: Ελλάδα, 1.84μ. 28 ετών
Λίποβι Ολεξάντερ: Ουκρανία, 2.00μ. 27ετών
Σανδραμάνης Χρυσόστομος: Ελλάδα, 1.96μ. 18 ετών
Λαναράς Ραφαήλ: Ελλάδα, 1.95μ. 17 ετών

ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ
Mάϊερ Τόνι: HΠΑ, 2.04μ. 28 ετών
Μπράουν Ρίον: ΗΠΑ, 1.98μ. 27 ετών
Σαλούστρος Χρήστος: Ελλάδα, 2.01μ. 28 ετών
Γερομιχαλός Πέτρος: Ελλάδα, 2.03μ. 24 ετών
Κασελάκης Λεωνίδας: Ελλάδα, 2.01μ. 28 ετών
Τσαϊρέλης Μιχάλης: Ελλάδα, 2.08μ. 30 ετών
Μαντζούκας Λευτέρης: Ελλάδα, 2.01μ. 15 ετών

ΣΕΝΤΕΡ
Παρκς Τέρελ: HΠΑ, 2.04μ. 27 ετών
Έλις Οκτάβιους: ΗΠΑ, 2.08μ. 25 ετών
Καραΐσκος Δημήτρης: Ελλάδα, 2.05μ. 17 ετών


ΡΕΘΥΜΝΟ

ΙΔΡΥΣΗ: 1965

ΕΔΡΑ: K.Γ «Μελίνα Μερκούρη» (1.600 θέσεις)

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μανουκαράκης Ηρακλής

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Μυκονιάτης Σταύρος

ΡΟΣΤΕΡ

ΓΚΑΡΝΤ
Καλογιαννίδης Φίλιππος: Ελλάδα, 1.93μ. 24 ετών
Χριστοδούλου Ανδρέας: Ελλάδα, 1.97μ. 23 ετών
Ράζης Χριστόφορος: Ελλάδα, 1.94μ. 29 ετών
Οικονομόπουλος Κωνσταντίνος: Ελλάδα, 1.92μ. 22 ετών
Ντουράμ Τζαμπρίλ: ΗΠΑ, 1.85μ. 24 ετών
Γκάιτον Κάρλτον: ΗΠΑ, 1.93μ. 28 ετών
Μπαρτ Στιβ Τζούνιορ: HΠΑ, 1.89μ. 34 ετών

ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ
Ντάνιελς Τράβις: ΗΠΑ, 2.03μ. 26 ετών
Μπρέϊσι Ντέιβις Κέβιν: ΗΠΑ, 2.01μ. 23 ετών
Κουρέπης Δημήτρης: Ελλάδα, 2.04μ. 20 ετών
Σιγκούνας Αλέξανδρος: Ελλάδα, 2.02μ. 30 ετών

ΣΕΝΤΕΡ
Γλυνιαδάκης Ανδρέας: Ελλάδα, 2.15μ. 37 ετών
Κλάντον Κιθ: ΗΠΑ, 2.06μ. 28 ετών


ΧΟΛΑΡΓΟΣ

EΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ: 1982

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Δημήτρης Τούτουζας

ΓΗΠΕΔΟ: Κλειστό Γυμναστήριο Χολαργού «Αντώνης Τρίτσης»

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ: 1.350

ΡΟΣΤΕΡ

ΓΚΑΡΝΤ

Ντόρσεϊ Νταρίν : ΗΠΑ, 1.88μ. 31 ετών
Λοβ Ζερμέιν : ΗΠΑ, 1.91μ. 29 ετών
Οκερεαφόρ Τέντι: Βρετανία, 1.93μ. 26 ετών
Σπυριδωνίδης Αλέξανδρος: Ελλάδα, 1.90μ. 23 ετών
Σκουλίδας Διονύσης: Ελλάδα, 2.01μ. 21 ετών
Καλαϊτζάκης Παναγιώτης: Ελλάδα, 1.99μ. 19 ετών

ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ
Χόκινς Τζαβόντε : ΗΠΑ, 1.96μ. 25 ετών
Φιτζπάτρικ Τοαρλίν: ΗΠΑ, 2.06μ. 29 ετών
Καμπερίδης Μιχάλης: Ελλάδα, 2.06μ. 24 ετών
Ραλλάτος Γρηγόρης: Ελλάδα, 1.96μ. 32 ετών
Γιάνκοβιτς Βλάντο: Ελλάδα, 2.02μ. 28 ετών

ΣΕΝΤΕΡ
Αγκμπελέζε Ντάνι: ΗΠΑ, 2.06μ. 28 ετών