Οι μπηχτές του Πεδουλάκη για την διαιτησία: «Παιχνίδι με ιδιαίτερες συνθήκες»

Το Περιστέρι ηττήθηκε από τον Ήφαιστο στη Λήμνο και στη συνέντευξη Τύπου και ο Αργύρης Πεδουλάκης εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για την διαιτησία του αγώνα. 

Οι μπηχτές του Πεδουλάκη για την διαιτησία: «Παιχνίδι με ιδιαίτερες συνθήκες»

Το Περιστέρι γνώρισε την ήττα από τον Ήφαιστο στη Λήμνο. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Αργύρης Πεδουλάκης άφησε υπόνοιες για την διαιτησία. Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας πως το ματς κρίθηκε στις ειδικές συνθήκες που προέκυψαν: «Βρεθήκαμε να αντιμετωπίζουμε ένα παιχνίδι με ιδιαίτερες συνθήκες. Βασικά στελέχη μας ήταν από το ημίχρονο φορτωμένα με φάουλ. Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει. Εμείς στην ομάδα λέμε ότι υποχρέωσή μας είναι να προσαρμοζόμαστε σε ό,τι συνθήκες προκύπτουν σε έναν αγώνα.

Υπήρχε όμως εκνευρισμός στην ομάδα. Προσπαθήσαμε να ηρεμήσουμε τα παιδιά στο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι, ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο, και αυτό να κριθεί στις λεπτομέρειες ουσιαστικά υπέρ της Λήμνου. Είναι μια εμπειρία για εμάς. Δεν θέλουμε ούτε να φωνάζουμε ούτε να γκρινιάζουμε. Θα το δούμε και θα το αντιμετωπίσουμε με ηρεμία. Συνεχίζουμε...»,

Σε ερώτηση για το αν ο αγώνας κρίθηκε στην περιφέρεια: «Όχι, θεωρώ ότι κρίθηκε από τις ειδικές συνθήκες που προέκυψαν. Ο βασικός μας Αμερικανός έπαιξε επτά λεπτά. Ο Γάιος προσπάθησε πολύ, αλλά επηρεαστήκαμε από την κούραση. Έχουμε πολλά παιδιά από πίσω, που όμως δεν έχουν την εμπειρία από τέτοια εκτός έδρας παιχνίδια και ατμόσφαιρα. Μας έλειψαν βασικοί παίκτες, κι αυτό περιόρισε το ροτέισον κι έφερε κούραση. Θεωρώ ότι οι ειδικές συνθήκες που προέκυψαν στον αγώνα, έκριναν το αποτέλεσμα».

Για τον Ήφαιστο: «Το υλικό που έχει κοστίζει το διπλάσιο από το δικό μας. Οι παίκτες καθορίζουν την ποιότητα. Το είχα πει ότι περίμενα τον Ήφαιστο να είναι δυνατός και να έχει ποιοτικά χαρακτηριστικά, γιατί έχει αρκετά σοβαρό μπάτζετ. Οι παίκτες κάνουν τη διαφορά, κι αυτοί είναι καλοί. Δεν έχει παιδιά κάτω των 23 που να παίζουν, εμείς έχουμε 17χρονα παιδιά στο ροτέισον. Η επένδυση που έχει κάνει η διοίκηση της ομάδας του Ηφαίστου είναι αντάξια της βαθμολογικής της θέσης».