Ολυμπιακός: Το ραντεβού Αγγελόπουλων με Βασιλειάδη που δεν έγινε ποτέ - Όλη η αλήθεια

Αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού βρέθηκε στα γραφεία του υφυπουργού αλλά στη συνάντηση δεν παρευρέθηκαν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι. Διαβάστε τις λεπτομέρειες στο fosonline.gr

Ολυμπιακός: Το ραντεβού Αγγελόπουλων με Βασιλειάδη που δεν έγινε ποτέ - Όλη η αλήθεια

Άνθρωποι του Ολυμπιακού βρέθηκαν χθες στο γραφείο του Βασιλειάδη και υπήρξε συζήτηση σχετικά με τα όσα έχουν συμβεί στην Ελλάδα τον τελευταίο καιρό και μετά την απόφαση των «ερυθρόλευκων» να φύγουν από τον ημιτελικό του ΟΑΚΑ.

Το ελληνικό μπάσκετ βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο. Ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να σταματήσει να συμμετέχει σε ένα πρωτάθλημα που δεν χαρακτηρίζεται από αξιοκρατία και οι ενέργειες της ΚΑΕ δείχνουν ξεκάθαρα ότι η ομάδα δεν πρόκειται να κάνει πίσω στα όσα έχει εξαγγείλει.

Το απόγευμα της Παρασκευής λοιπόν αντιπροσωπεία της ΚΑΕ και όχι οι πρόεδροι, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλοι, βρέθηκαν στο γραφείο του υφυπουργού αθλητισμού. Για ποιο λόγο; Όχι φυσικά για να τον ενημερώσουν ότι η ομάδα τη νέα σεζόν θα είναι στην Αδριατική, αλλά να ενημερωθούν οι ίδιοι ποιες ενέργειες έχει κάνει η Πολιτεία μετά το επεισοδιακό ραντεβού που είχε γίνει περίπου πριν από ένα μήνα και στο οποίο είχαν συμμετάσχει ο κ. Βασιλειάδης, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και εκπρόσωπος της ΕΟΚ.

Το τι μεταφέρθηκε στην πλευρά του Ολυμπιακού δεν έχει διαρρεύσει. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός προετοιμάζοντας την επόμενη μέρα κάνει τις κινήσεις του προσεκτικά και θέλει να ξέρει ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και αν υπάρχει πρόθεση από την πλευρά της κυβέρνησης να πιέσει ώστε να υπάρξει επιτέλους αξιοκρατία.

Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το κύριο μέλημα του Ολυμπιακού δεν είναι οι ξένοι διαιτητές στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Αυτό που έχουν ζητήσει οι «ερυθρόλευκοι» είναι να γίνει πιο αξιοκρατικό το ελληνικό μπάσκετ, να γίνει επαγγελματική η διαιτησία και να σταματήσουμε να βλέπουμε συνεχώς να ορίζονται οι ίδιοι διαιτητές στις ίδιες ομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ραντεβού έγινε σε καλό κλίμα και οι δύο πλευρές θα έχουν συνάντηση και στο άμεσο μέλλον. Αυτό που θα πρέπει να κρατήσουν οι φίλοι της ομάδας είναι το γεγονός ότι η διοίκηση της ΚΑΕ είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε όλα έχει εξαγγείλει. Το τι θα συμβεί τελικά, θα το μάθουμε όλοι σύντομα. Πάντως στον Ολυμπιακό προετοιμάζονται για όλα τα ενδεχόμενα! Ακόμα και για πιθανή στροφή 180 μοιρών από την πλευρά του Παναθηναϊκού για το θέμα της διαιτησίας.