Η μαύρη νύχτα του ΣΕΦ, μέσα και έξω από το τερέν

H 29η Μαρτίου 2019 θα μείνει στην ιστορία ως μαύρη νύχτα για τον Ολυμπιακό, τόσο για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας στο τερέν όσο και για τα εμετικά πανό που αναρτήθηκαν έστω και για λίγο, με το περιεχόμενο τους να είναι αντίθετο πέρα ως πέρα με την ολυμπιακή ιδέα.

Η μαύρη νύχτα του ΣΕΦ, μέσα και έξω από το τερέν

Στο τερέν βλέπαμε μια ανερμάτιστη ομάδα, με ξέπνοους παίκτες, που δεν είχαν το κουράγιο και τις δυνάμεις να διεκδικήσουν τη νίκη, έπαιζαν μπάσκετ παιδικής χαράς, με τον Ουέμπερ να παίρνει την ομάδα πάνω του και με ηρωικές εφορμήσεις να προσπαθεί να σώσει την παρτίδα, ενώ οι συμπαίκτες του απλά τον κοιτούσαν.

Στις εξέδρες , σε περίοπτη θέση, για να τα πιάσει η τηλεοπτική κάμερα , αναρτήθηκαν δυο πανό "γαύρε, θυμήσου τον θρίαμβο της Παιανίας" και "φαντάζει ωραία στην Παιανία η πράσινη σημαία – 29/3/2007", με παραπομπή στη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου, πριν από 12 χρόνια στις 29 Μαρτίου 2007.

Και φυσικά δεν αποτελεί δικαιολογία ότι την προηγούμενη ημέρα αναρτήθηκε πανό στο ΟΑΚΑ, που καμάρωνε για την έφοδο κουκουλοφόρων στο Παπαστράτειο και το ξυλοκόπημα γυναικών, αλλά και ΑΜΕΑ “Άλλοι πέσαν στην πισίνα, κι άλλοι φτάσαν Σαλαμίνα. Παπαστράτειο 2019”. Οι νοσηροί εγκέφαλοι που εμπνεύστηκαν το περιεχόμενο των πανό και τα ανάρτησαν δεν έχουν θέση στον χώρο του αθλητισμού, πόσο μάλλον στους κόλπους του Ολυμπιακού.