Δείτε τι συμβαίνει τώρα στις περιοχές που φτάνει ο κυκλώνας - Ζωντανή εικόνα

Δείτε τι γίνεται αυτή την ώρα σε Ρίο - Αντίρριο, Κύθηρα, Ελαφόνησο, Φοινικούντα, Σπάρτη, Κρήτη και άλλες περιοχές της χώρας.

 

Δείτε τι συμβαίνει τώρα στις περιοχές που φτάνει ο κυκλώνας - Ζωντανή εικόνα

Αγριεύει για τα καλά ο καιρός με τον μεσογειακό κυκλώνα να κινείται από το Ιόνιο προς την Πελοπόννησο.

Θυελλώδεις άνεμοι και βροχοπτώσεις σημειώνονται σε πολλές περιοχές της χώρας, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή θα επηρεαστούν η Δυτική Κρήτη, η Πελοπόννησος, η Στερεά Ελλάδα, η Ανατολική Θεσσαλία και οι Κυκλάδες.

Kατά το διήμερο Σαββάτου και Κυριακής προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι κάτοικοι της Πελοποννήσου, της Στερεάς, της Αν. Θεσσαλίας, των Κυκλάδων και της Δυτικής Κρήτης, καθώς οι βροχοπτώσεις και οι καταιγίδες κατά περιόδους θα είναι πολύ ισχυρές και υπάρχει κίνδυνος πλημμυρικών φαινομένων, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής.

Οι άνεμοι το Σάββατο αναμένεται να φτάνουν τα δέκα μποφόρ μόνο στη Θάλασσα των Κυθήρων, ενώ στις υπόλοιπες νότιες παράκτιες και νησιωτικές περιοχές θα πνέουν ισχυροί έως θυελλώδεις άνεμοι 7-8 μποφόρ, αλλά με ριπές ακόμη μεγαλύτερης έντασης.

Την Κυριακή οι άνεμοι στα ηπειρωτικά δεν αναμένεται να ξεπερνούν τα 5-6 μποφόρ και θα φτάνουν τα 8 μποφόρ στο Κεντρικό Αιγαίο. Τέλος, η απότομη ανύψωση της στάθμης της θάλασσας (πλημμυρίδα) και τα πολύ μεγάλου ύψους κύματα που αναμένονται στην περιφέρεια του Μεσογειακού Κυκλώνα, επίσης προβλέπεται ότι θα δημιουργήσουν προβλήματα στις παράκτιες περιοχές της Ν. Πελοποννήσου, στα Κύθηρα, στα Αντικύθηρα, στη Δυτική Κρήτη και στις Κυκλάδες.

Δείτε ποια είναι κατάσταση που επικρατεί αυτή την ώρα σε διάφορες περιοχές της χώρας όπου έφτασε ή πλησιάζει ο κυκλώνας.

Δείτε ζωντανή εικόνα από web Κάμερες ή εικόνες που ανανεώνονται ανά λεπτό:

Για το Κύθηρα ΕΔΩ.

Για τη Φοινικούντα ΕΔΩ.

Για το Πεταλίδι Μεσσηνίας ΕΔΩ.

Για την Ελαφόνησο ΕΔΩ.

Για την Παλαιοχώρα Κρήτης ΕΔΩ.

Για τη Σπάρτη ΕΔΩ.

Για Ρίο - Αντίρριο ΕΔΩ.

Για τα Χανιά ΕΔΩ.