H Eλένη Μεμετζή πολιτεύεται στα Βριλήσσια

Η Ελένη Μεμετζή αποφάσισε να αλλάξει γραμμή πλεύσης και να ασχοληθεί με την πολιτική. 

H Eλένη Μεμετζή πολιτεύεται στα Βριλήσσια

Την απόφασή της να είναι υποψήφια στις αυτοδιοικητικές εκλογές στα Βριλήσσια με τον συνδυασμό «Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια» του υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη Πισιμίση, ανακοίνωσε η Ελένη Μεμετζή.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική προσθήκη για τη «Νέα Πνοή» από τον χώρο του αθλητισμού.

«Έχοντας ζήσει στα Βριλήσσια όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίστηκα με τη φανέλα του ΦΟΒ έχω τη δυνατότητα να γνωρίζω τις ανάγκες της πόλης τόσο στον αθλητισμό και στις υποδομές του, όσο και στο επίπεδο των ανθρώπων που πρέπει να ασχοληθούν ενεργά με την πόλη μας, προκειμένου να δούμε τα Βριλήσσια να αλλάζουν επιτέλους σελίδα και να προχωρούν στο μέλλον με μια τελείως διαφορετική δημιουργική και διεκδικητική νοοτροπία.

Ήρθε η ώρα όλοι μας να αφήσουμε πίσω αντιλήψεις και πρακτικές που ανήκουν σε μια άλλη εποχή και να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για τα Βριλήσσια που μας αξίζουν. Για τον λόγο αυτό συντάσσομαι στον αγώνα που δίνει ο Γιάννης Πισιμίσης και δηλώνω από την πλευρά μου ότι όπως αγωνίστηκα ως αθλήτρια του ΦΟΒ θα αγωνιστώ τώρα για το καλό της πόλης μας»,

δήλωσε η Ελένη Μεμετζή η οποία για 14 χρόνια ήταν αρχηγός στην ομάδα των Βριλησσίων πανηγυρίζοντας 5 Πρωταθλήματα Ελλάδος, 4 Κύπελλα Ελλάδος, ενώ οδήγησε την ομάδα της πόλης μας στην 3η θέση της Ευρώπης!

Πηγή: volleynews.gr