Πειραιάς: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή και την Δευτέρα

Σε ποιους δρόμους θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Πειραιάς: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή και την Δευτέρα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν ανακοινωθεί για την Κυριακή (14/7) και την Δευτέρα (15/7) στον Πειραιά και στους Δήμους Περάματος, Αγ. Ιωάννη Ρέντη – Νίκαιας και Κερατσινίου – Δραπετσώνας.

Εβδομάδα ταλαιπωρίας: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη... μισή Αθήνα

Λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης πρασίνου, στις 14 και 15-7-2019 θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα παρακάτω οδικά τμήματα, περιοχής Δήμων Πειραιώς, Περάματος, Αγ. Ιωάννη Ρέντη – Νίκαιας ως εξής:

-Λ. Δημοκρατίας, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Καλοκαιρινού έως την είσοδο των εκδοτηρίων Περάματος, κατά τις ώρες 09.30΄ έως 20.00΄.

-Λ. Σαλαμίνας, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Καλοκαιρινού έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Γρ. Λαμπράκη, κατά τις ώρες 09.30 έως 20.00΄.

-Λ. Π. Ράλλη, από το ύψος της συμβολής της με την Λ. Θηβών έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Καλοκαιρινού, κατά τις ώρες 09.30 έως 20.00΄.

-Ακτή Ηετιώνεια, από το ύψος της συμβολής της με την Ακτή Κονδύλη έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Κανάρη, κατά τις ώρες 09.30΄ έως 18.30΄.

-Ακτή Κονδύλη, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Κέκρωπος – Πλ. Αγ. Διονυσίου έως το ύψος της συμβολής της με την Ακτή Καλλιμασιώτη, κατά τις ώρες 09.30΄ έως 18.30΄.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, Κατά τις ανωτέρω εργασίες, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.