Τι λένε τα ζώδια σας για το 2020 (vid)

Διαβάστε τις λένε τα ζώδια σας για το 2020

Τι λένε τα ζώδια σας για το 2020 (vid)

Κριός O Κριός θα έχει δύο σημαντικές στιγμές μέσα στους πρώτους μήνες του χρόνου. Η πανσέληνος του Φεβρουαρίου θα φέρει στο φως όλες σου τις παθιασμένες ανάγκες. Τον Απρίλιο, θα πρέπει να επανεξετάσεις τον τρόπο με τον οποίο επιλέγεις σύντροφο. Είναι μεγάλες στιγμές γιατί καλείσαι να αποφασίσει αν θες να μείνεις σε αυτήν τη σχέση ή όχι.

Ταύρος Έχεις μία νέα δύναμη και ορμητικότητα που συνοδεύεται από ανάγκη για πάθος και μεγάλους έρωτες. Αν δε στο καλύπτει αυτό η σχέση που ήδη έχεις, πάμε γι άλλες πολιτείες μακρινές. Στο τέλος Ιουνίου, υπάρχει μία πιθανότητα να αναζωπυρωθεί μία παλιά φλόγα, η οποία ίσως έχει μέλλον.

Δίδυμοι Οι σχέσεις θα είναι στο μυαλό σου όλο το 2020, γιατί ο Δίας, ο πλανήτης των θαυμάτων θα βρίσκεται στον τομέα του συναισθηματικού δεσίματος. Δηλαδή στα ερωτικά. Αν είσαι σε σχέση, θα αρχίσεις να σκέφτεσαι σοβαρά την πορεία της. Ο Ιούνιος θα λειτουργήσει μεταμορφωτικά και είτε θα χωρίσεις, είτε θα αποφασίσεις να παντρευτείς.

Καρκίνος Είναι η πιο σημαντική χρονιά της δεκαετίας για εσένα, ερωτικά μιλώντας. Αρχίζεις να βλέπεις τους καρπούς των προσπαθειών σου και αυτή θα είναι η χρονιά που θα βρεις το άλλο σου μισό και θα σκεφτείς σοβαρά την εξέλιξη της ήδη υπάρχουσας σχέσης.

Λέων Ο Λέων θα γλεντήσει και θα φλερτάρει μέχρι το καλοκαίρι. Μετά όμως, και κατά τη διάρκεια του 2021, θα θελήσει να νοικοκυρευτεί και να δει με πολύ διαφορετικό μάτι τον έρωτα.

Παρθένος Είναι μάλλον το πιο τυχερό ζώδιο της χρονιάς στα ερωτικά. Ο Κρόνος κατσικώθηκε πολύ καιρό στο ζώδιό σου και σε δυσκόλεψε πολύ. Πάνω που είπες ότι θα τα παρατήσεις, έρχεται ο Δίας να σε γεμίσει με ελπίδα. Το πρώτο μισό του 2020 θα είναι γεμάτο ρομαντικές ευκαιρίες και το δεύτερο μισό θα είναι περίοδος περισυλλογής για την πορεία των σχέσεών σου.

Ζυγός Τα ίδια και για εσένα Ζυγέ. Το πρώτο μισό του χρόνου θα είναι γεμάτο αισθησιακές εμπειρίες, ενώ το δεύτερο θα θελήσεις να συνδεθείς βαθύτερα. Θα κάνεις τα πειράματά σου και ο τελευταίος μήνας του 2020 θα είναι εκείνος που θα σε αναγκάσει να επιλέξεις σωστά.

Σκορπιός Αν είσαι δεσμευμένη, ο σύντροφός σου θα αναζητήσει περισσότερη ελευθερία. Αν είσαι μόνη, θα γοητευτείς από ανθρώπους με επαναστατικές ιδέες και τρόπο ζωής. Go with the flow και μην πηγαίνεις κόντρα στις αλλαγές που έρχονται καταπάνω σου. Μιλάμε για ολική μεταμόρφωση.

Τοξότης Το 2019 άλλαξε εσένα και τις ανάγκες σου και το 2020 θα είναι ο χρόνος της συνειδητοποίησης. Αν υπάρξει επιστροφή από το παρελθόν, δε σημαίνει ότι ήρθε για να μείνει. Μπορεί να συμβεί ώστε να πάρεις ένα μάθημα και να προχωρήσεις. Είσαι πολύ διαφορετική εξάλλου.

Αιγόκερως Χωρίς υπερβολές, έρχεται μία από τις καλύτερες χρονιές της ζωής σου. Θα έχεις τον Δία, που φέρνει τύχη και αλλαγές στο ζώδιό σου και θα πάρεις όλα όσα χρειάζεσαι. Με καθαρό μυαλό, μπορείς να πετύχεις τα πάντα. Αφέσου και να θυμάσαι ότι δε χρειάζεται να έχεις πάντα τον έλεγχο. Όλα θα γίνουν από μόνα τους.

Υδροχόος Ο Υδροχόος θα αλλάξει όλα τα τοξικά patterns που ακολουθούσε μέχρι τώρα στις σχέσεις και θα αναζητήσει πολύ διαφορετικά πράγματα από τον έρωτα. Όλα δείχνουν ότι έχεις μπουχτίσει από τα ίδια και τα ίδια και το 2020 θα λειτουργήσεις πολύ διαφορετικά. Τα μεγαλύτερα αποτελέσματα θα ααρχίσουν να φαίνονται το 2021.

Ιχθύς Ακόμα και αν είσαι ανοιχτή στην αγάπη, το 2020 θα τα δώσεις όλα. Αφέσου σε ό,τι καινούριο έρθει και μη φοβηθείς να δείξεις εμπιστοσύνη. Όσο πιο ευάλωτη είσαι, τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες να πάρεις αυτά που σου αξίζουν.

Ποιο ταξίδι ταιριάζει σε κάθε ζώδιο

Κριός
Το κριάρι θέλει περιπέτεια και ενέργεια. Το Μάτσου Πίτσου στο Περού είναι το απόλυτο όνειρο για εσένα. Οι αρχαίοι ναοί σε περιμένουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος αγαπά τη θέα που θα του κόψει την ανάσα αλλά και την ξεκούραση. Το Grand Canyon θα του προσφέρει αυτό που θέλει τη νέα χρονιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το διδυμάκι θέλει λούνα πάρκ, ψώνια και γευστικές εμπειρίες. Το Τόκιο είναι ο προορισμός του για μια εμπειρία που θα του μάθει πολλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ως ζώδιο του νερού, ο Καρκίνος θέλει τα γαλάζια νερά των Μαλδίβων. Ένα lux resort είναι ό,τι πρέπει.

ΛΕΩΝ
Το Λονδίνο είναι η ιδανική πόλη για τον Λέοντα. Μπορεί να απολαύσει τα πάντα, από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ και τη βασιλική ιστορία μέχρι τα θέατρα και τα μαγαζιά στους πολυσύχναστους δρόμους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Παρθένος θέλει να οργανώσει κάθε λεπτό του ταξιδιού του. Ένα σαφάρι στη Νότια Αφρική και το Κέιπ Τάουν είναι must visit.

ΖΥΓΟΣ
Ο ρομαντικός ζυγός πρέπει να επισκεφθεί την πρωτεύουσα του έρωτα, το Παρίσι. Κρουασάν, πύργος του Άιφελ, βόλτα στον Σηκουάνα είναι για σένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θέλει να βγει από την πρίζα και να κάνει detox. Η Καραϊβική είναι ο ιδανικός προορισμός. Νερά, φαγητό, τοπία είναι αυτό που ζητάς για τη νέα χρονιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το τοξοτάκι αγαπά το έξω και τη φύση. Η Αλμπέρτα του Καναδά είναι ιδανική. Μπορείς να κάνεις καγιάκ στη λίμνη αλλά και πεζοπορία. Το solo ταξίδι ενδείκνυται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θέλει ένα μέρος που να είναι elegant, classy, αριστοκρατικό, με ιστορία. Η Αγία Πετρούπολη είναι ιδανική. Τέχνη, μπαλέτο, όπερα, ανάκτορα συνθέτουν τα κομμάτια της πλούσιας Ρωσικής ιστορίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα κυνηγήσεις το βόρειο Σέλας στη Λαπωνία καθώς θες κάτι διαφορετικό, μοναδικό που θα σε εξιτάρει. Πραγματική περιπέτεια.

ΙΧΘΥΕΣ
Η Χαβάη με τις παραλίες της, τα ζεστά νερά, τα resort και τα πολυτελή spa είναι ο τέλειος προορισμός για τα ψαράκια.

TA TYXEΡΑ ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ 2020

Το ζώδιο του Ταύρου
Ο Ταύρος αναμένεται να δει τη ζωή του αλλάζει το 2020. Πιο πεισματάρης και πιο αποφασιστικός από ποτέ, ετοιμάζεται να γνωρίσει την επιτυχία. Επίσης, οι καλοί φίλοι που έχει δίπλα του και θα του δώσουν συμβουλές «μετρούν» ως καλή τύχη.

Το ζώδιο της Παρθένου
Αγάπη, εργασία, σχέσεις… Ολα θα πάνε καλά για το ζώδιο της Παρθένου το 2020. Η τύχη είναι σίγουρα με το μέρος σας και σας βοηθά να κάνετε σπουδαία πράγματα,

Το ζώδιο του Σκορπιού
Η επιτυχία θα κυριαρχήσει σε κάθε τομέα της ζωής σας. Οι σκληρές αποφάσεις που θα κληθείτε να λάβετε, είναι οι σωστές, οπότε μην διστάσετε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΛΕΦΑΚΗ