Συναυλία για τον Μίκη Θεοδωράκη στο Παναθηναϊκό Στάδιο

Μια μεγάλη συναυλία προς τιμήν του Μίκυ Θεοδωράκη.

Συναυλία για τον Μίκη Θεοδωράκη στο Παναθηναϊκό Στάδιο

Τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019, στις 9:00 μ.μ., στο Καλλιμάρμαρο – Παναθηναϊκό Στάδιο, θα πραγματοποιηθεί μια από τις μεγαλύτερες συναυλίες του καλοκαιριού με αγαπημένους Έλληνες καλλιτέχνες οι οποίοι θα τιμήσουν τον μεγάλο συνθέτη Μίκυ Θεοδωράκη.

Η Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» έχει ετοιμάσει ένα μουσικό υπερθέαμα/αφιέρωμα όπου θα ακουστούν όλα τα τραγούδια αντίστασης και επανάστασης του αξιοθαύμαστου καλλιτέχνη.

Με τον συμβολικό τίτλο «Είσαι Έλληνας! Αυτό που ήσουν κάποτε θα γίνεις ξανά», ο Μίκυς Θεοδωράκης προσπαθεί να περάσει το μήνυμα της ενότητας που είναι και όπως λέει ο ίδιος ό,τι πίστεψε περισσότερο στη ζωή του.

Σε αυτό το όνειρο τον ακολουθούν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής και διάσημοι καλλιτέχνες όπως:

Θέμης Αδαμαντίδης
Ρίτα Αντωνοπούλου
Ελένη Βιτάλη
Γλυκερία
Πέγκυ Ζήνα
Γιάννης Ζουγανέλης
Παντελής Θαλασσινός
Αντώνης Καλογιάννης
Σταμάτης Κόκοτας
Βασίλης Λέκκας
Μανώλης Μητσιάς
Δημήτρης Μπάσης
Γιάννης Μπέζος
Γιώτα Νέγκα
Λάκης Παπαδόπουλος με τα ψηλά ρεβέρ
Σοφία Παπάζογλου
Μίλτος Πασχαλίδης
Αντώνης Ρέμος
Ηρώ Σαΐα
Πασχάλης Τόνιος
Λάκης Χαλκιάς
Zülfü Livaneli
Arja Saijonmäa
και κάποιες άλλες εκπλήξεις.

Σε αυτή τη μουσική γιορτή συμμετέχουν επίσης η Χορωδία Δήμου Αθηναίων (διεύθυνση, Σταύρος Μπερής), η παιδική Χορωδία Δημήτρη Τυπάλδου (διεύθυνση Δημήτρης Τυπάλδος) και η παιδική Χορωδία Στέφανου Καρδιόλακα (διεύθυνση Στέφανος Καρδιόλακας).

Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν ο Γρηγόρης Βαλτινός και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».