Gilad Atzmon Trio: Ο διεθνούς φήμης σαξοφωνίστας έρχεται στο Χαιδάρι-Jazzet Cafe

Μια μοναδική βραδιά υπό τους ήχους της τζαζ μουσικής ετοιμάζει το νέο club «Jazzèt Cafè».

Gilad Atzmon Trio: Ο διεθνούς φήμης σαξοφωνίστας έρχεται στο Χαιδάρι-Jazzet Cafe

To νέο jazz club της πόλης, Jazzèt Cafè, το Σάββατο 6 Ιουλίου θα έχει την τιμή να παρουσιάσει στην όμορφη σκηνή του, μια διεθνούς φήμης προσωπικότητα, τον εξαίρετο σαξοφωνίστα, συνθέτη, φιλόσοφο και ακτιβιστή Gilad Atzmon συμπράττοντας μουσικά με τον νεόφερτο κοντραμπασίστα από το Μανχάτταν, Κίμων Καρούτζο και τον top class ντράμερ Βασίλη Ποδαρά.

Ο πολυσχιδής Βρετανός Gilad Atzmon, γεννημένος στο Τελ Αβίβ το 1963, σπούδασε σύνθεση και τζαζ στο «Rubin Academy of Music» στην Ιερουσαλήμ και με το album του «Exile» βραβεύτηκε το 2003 από το BBC ως το τζαζ άλμπουμ της χρονιάς. Υπήρξε μέλος των Blockheads και έχει συνεργαστεί δισκογραφικά με τους Ian Dury, Robbie Williams, Sinead O’Connor, Paul McCartney, τον Robert Wyatt των θρυλικών Soft Machine, τους Water Boys, την Ofra Haza, τον Dhafer Youssef και πολλούς άλλους. To 2014 συμμετείχε στον τελευταίο δίσκο των Pink Floyd «The Endless River». Έχει ηχογραφήσει 16 προσωπικούς δίσκους και όπως αναφέρει «... η Μουσική είναι η αναζήτηση για τον εαυτό μας, η μουσική είναι η αναζήτηση από μόνη της, η μουσική είναι η ανθρωπότητα στο καλύτερό της».

Το θαυμάσιο ακροατήριο του Jazzèt θα έχει τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσει το Gilad Atzmon Trio σε προσωπικές συνθέσεις, εκρηκτικούς αυτοσχεδιασμούς και μελωδίες αλλά και γνωστά jazz standards.

Κρατήσεις: 210 5815626

Είσοδος: 5 €

Περιοχή: Jazzèt Cafè, Καραΐσκάκη 99-101, Χαϊδάρι , 12461.