Τάσσης: «Το Κύπελλο δεν είναι τυχερό παιχνίδι»

Ο προπονητής του Αμπελακιακού, Χρήστος Τάσσης είναι αντίθετος με την απόφαση της ΕΠΟ να ορίσει κυπελλούχους με κλήρωση και καταθέτει στο «ΦΩΣ» τα επιχειρήματα του. 

Τάσσης: «Το Κύπελλο δεν είναι τυχερό παιχνίδι»

Στις τάξεις του Αμπελακιακού «βράζουν» με την απόφαση της ΕΠΟ να οριστεί ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ Πειραιά με κλήρωση. Οι νησιώτες έκαναν τεράστια προσπάθεια, έφτασαν για πρώτη φορά στον τελικό του θεσμού, ωστόσο η εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα μας...χαλάει τα όνειρα τους για έναν τίτλο.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Χρήστος Τάσσης με δηλώσεις του στο «ΦΩΣ» αντιδράει και καταθέτει τα επιχειρήματα του: «Αυτό είναι πρωτάκουστο και γιατί πάρθηκε μια τέτοια απόφαση τόσο βιαστικά. Είναι ένα παιχνίδι, οι ομάδες (σ.σ Κερατσίνι, Αμπελακιακός) έκαναν τεράστια προσπάθεια για να φτάσουν στον τελικό και μάλιστα η ομάδα μου θα συμμετείχε για πρώτη φορά σε έναν τελικό. Τα χρονικά περιθώρια υπήρχαν. Αν όχι τον Ιούνιο που σαφέστατα θα ήταν δύσκολο, τον Σεπτέμβριο λίγο πριν αρχίσει η νέα αγωνιστική περίοδος».

Είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Μέχρι τότε ίσως να είχαν αρθεί μετρά και να είχαμε τελικό με κόσμιο. Άλλωστε τέτοια ματς είναι γιορτή και χωρίς την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες θα ήταν κάτι «άνοστο». Καταλαβαίνουμε πως το πρωτάθλημα ήταν δύσκολο να συνεχιστεί αλλά νομίζω πως δεν ισχύει το ίδιο για τον θεσμό του Κυπέλλου, με έναν αγώνα να απομένει. Τι είναι το Κύπελλο; Ένα τυχερό παιχνίδι για να βγει ο νικητής με κλήρωση; Όσο για το πρωτάθλημα, γνώμη μου είναι να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα γιατί αυτό είναι το πιο δίκαιο».