Πέραμα: Θετικά τα πρώτα συμπεράσματα των ποδοσφαιρικών σωματείων

Αισιοδοξία εκφράζεται από τον αντιδήμαρχο Περάματος, Θεόδωρο Τερζή μετά τις πρώτες συζητήσεις με τις πέντε ποδοσφαιρικές ομάδες της περιοχές με στόχο τη συγχώνευση.

Πέραμα: Θετικά τα πρώτα συμπεράσματα των ποδοσφαιρικών σωματείων

Πριν από λίγες μέρες, ο αντιδήμαρχος Περάματος, Θεόδωρος Τερζής, πρότεινε με επιστολή του τη συγχώνευση των σωματείων της περιοχής, προκειμένου να προκύψει ένας νέος πανίσχυρος σύλλογος και να δοθεί λύση στο οικονομικό αδιέξοδο πολλών ομάδων.

Τερζής: «Συγχώνευση των ομάδων του Περάματος για τη δημιουργία ενός πανίσχυρου συλλόγου!»

Μετά την ολοκλήρωση των πρώτων διαδικασιών, ο ίδιος δηλώνει αισιόδοξος για το εγχείρημα:

«Μετά τις αρχικές συζητήσεις μου με μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των πέντε ποδοσφαιρικών σωματείων του Περάματος, αλλά και με άλλους αθλητικούς παράγοντες της πόλης μας, έχω την πεποίθηση πως μπορούμε να γυρίσουμε σελίδα, με τα συμπεράσματα να είναι απολύτως θετικά!

Είναι γνωστό πως ζούμε σε μία εποχή που χαρακτηρίζεται από την οικονομική δυσπραγία, γεγονός που έχει επιπτώσεις τόσο στη βοήθεια των σωματείων από το κράτος όσο και στα έσοδα που μπορεί να έχουν από τις διαφημίσεις κι από τα εισιτήρια. Σαν να μην έφτανε αυτό, εξαιτίας της πανδημίας αναμένεται η κατάσταση να δυσκολέψει ακόμα περισσότερο με δραματικές συνέπειες στην παγκόσμια οικονομία.

Σε αυτό το ιδιαίτερα δύσκολο περιβάλλον πιστεύω ακράδαντα ότι η συγχώνευση των ομάδων θα δώσει οπωσδήποτε ένα άλλο αέρα και μία άλλη αίγλη στο νέο σύλλογο που θα δημιουργηθεί, με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία των ομάδων που θα προβούν στην συγχώνευση και στις επιμέρους επιτυχίες τους που έχουν δοξάσει την πόλη μας.

Ας κοιτάξουμε μπροστά! Ας συμβάλλουμε όλοι μαζί στη δημιουργία ενός δυνατού ποδοσφαιρικού σωματείου, ενός συλλόγου που θα μπορέσει να διακριθεί στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του Πειραιά και όχι μόνο. Όπως επεσήμανα και στην αρχική ανοιχτή επιστολή μου, όραμά μου είναι ένας πανίσχυρος σύλλογος, ανταγωνιστικός και βιώσιμος που θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους αθλητές του ευρύτερου Πειραιά.

Δεσμεύομαι άμεσα να προχωρήσω στη δεύτερη φάση της πρωτοβουλίας μου, η οποία περιλαμβάνει συναντήσεις με τα Διοικητικά Συμβούλια της Α.Ε. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, του ΑΠΟ ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ, του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, του ΠΥΘΑΓΟΡΑ & του Α.Ο. ΝΕΟΥ ΙΚΟΝΙΟΥ.

Πιστεύω πως έφτασε η ώρα όλοι μαζί να πάρουμε μία ιστορική απόφαση. Μία απόφαση που θα αλλάξει τα ποδοσφαιρικά δεδομένα της πόλης του Περάματος και θα δώσει μία ελπιδοφόρα προοπτική!»