Επισκέφθηκε την ομάδα του Ερυθρού Αστέρα ο Μιλουτίνοβιτς

Λίγο πριν την έναρξη των ομίλων του Champions League ο θρυλικός προπονητής Μπόρα Μιλουτίνοβιτς επισκέφτηκε την ομάδα του Ερυθρού Αστέρα για να ευχηθεί καλή επιτυχία.

 Επισκέφθηκε την ομάδα του Ερυθρού Αστέρα ο Μιλουτίνοβιτς

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη των ομίλων του Champions League, όπου ο Ολυμπιακός συνυπάρχει (στον 2ο) με Μπάγερν Μονάχου, Τόττεναμ και Ερυθρό Αστέρα, ο θρυλικός Σέρβος προπονητής, Μπόρα Μιλουτίνοβιτς επισκέφτηκε τους πρωταθλητές Σερβίας και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Όπως αναφέρει ο Ερυθρός Αστέρας στoν επίσημο λογαριασμό του στα social media, ο 75χρονος προπονητής, είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους παίκτες, να τους διηγηθεί ιστορίες και να τους δώσει συμβουλές, ενώ συζήτηση μακράς διάρκειας είχε με τον προπονητή της ομάδας, Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ο Μιλουτίνοβιτς έδωσε «το παρών» σε πέντε Μουντιάλ, ρεκόρ που μοιράζεται με τον Βραζιλιάνο Κάρλος Αλμπερτο Παρέιρα, αλλά εκείνος το έκανε σε πέντε συνεχόμενα Παγκόσμια Κύπελλα με διαφορετικές ομάδες: Μεξικό (1986), Κόστα Ρίκα (1990) 1994), Νιγηρία (1998) και Κίνα (2002).

Είναι ο πρώτος προπονητής που κατάφερε να περάσει με τέσσερις ομάδες (εκτός από την Κίνα) τον πρώτο γύρο, κερδίζοντας το προσωνύμιο «Miracle Worker» (εργάτης θαύμα) που του δόθηκε αρχικά από τον Άλαμ Ρόθενμπεργκ, τότε πρόεδρο της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου των Ηνωμένων Πολιτειών. Συνολικά, ο Μιλουτινόβιτς κάθησε στον πάγκο οκτώ εθνικών ομάδων.

Ο Ερυθρός Αστέρας, αρχίζει την διαδρομή του στους ομίλους του Champions League 2019/20, την Τετάρτη (18/9) στο Μόναχο απέναντι στην Μπάγερν, ενώ την 2η αγωνιστική (1/10) θα υποδεχθεί στο Βελιγράδι τον Ολυμπιακό.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ