Τάντιτς:«Μπορούμε και χωρίς Ντε Γιόνγκ-Ντε Λίχτ»

Σίγουρος ότι ο Άγιαξ θα τα καταφέρει και χωρίς τον Ντε Γιόνγκ και τον Ντε Λίχτ εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Ντούσαν Τάντιτς

Τάντιτς:«Μπορούμε και χωρίς Ντε Γιόνγκ-Ντε Λίχτ»

Δεν φαίνεται να πτοήθηκε από την αποχώρηση του Φρένκι Ντε Γιόνγκ και του Ματάις Ντε Λιχτ ,σε Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους αντίστοιχα, ο Ντούσαν Τάντιτς.
Ο 30χρονος Σέρβος επιθετικός πιστεύει πως η ομάδα του διαθέτει ακόμα την ποιότητα στο ρόστερ της ώστε να διεκδικήσει τίτλους, όπως πέρυσι, ενώ θεωρεί εξίσου σημαντικό ότι και άλλοι πολύ καλοί συμπαίκτες του είχαν προτάσεις για να φύγουν,αλλά τελικά έμειναν στην ομάδα.


Επίσης τόνισε πως με την φυγή των δυο Ολλανδών μπορούν να δοθούν περισσότερες ευκαιρίες σε άλλους πιτσιρικάδες του «Αίαντα».


Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Δεν λυπηθήκαμε που έφυγαν οι Ντε Γιονγκ και Ντε Λιχτ. Θα μας λείψουν, όμως είναι το επόμενο βήμα για εκείνους και στον Άγιαξ αρέσει να υποστηρίζει τους ποδοσφαιριστές του που νιώθουν ότι είναι ώρα να προχωρήσουν". Πήγαν και οι δύο σε μεγάλες ομάδες, κανείς δεν εξεπλάγη. Το καλό είναι ότι υπήρχαν κι άλλοι ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να φύγουν, όμως επέλεξαν να μείνουν. Αυτό είναι σημαντικό. Θα είναι πιο δύσκολο χωρίς αυτούς τους δύο, αλλά όχι αδύνατο. Ακόμα έχουμε καλή ομάδα, ακόμα κερδίζουμε τρόπαια, ακόμα μπορούμε να τα πάμε καλά στην Ευρώπη»