Σαμπντόρια-Γιουβέντους 2-0: Με ήττα αποχαιρέτησε τους «μπιανκονέρι» ο Αλέγκρι

Η Γιουβέντους ηττήθηκε εκτός έδρας με 2-0 στο τελευταίο παιχνίδι του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στον πάγκο των πρωταθλητών Ιταλίας. 

Σαμπντόρια-Γιουβέντους 2-0: Με ήττα αποχαιρέτησε τους «μπιανκονέρι» ο Αλέγκρι

Έχοντας εξασφαλίσει εδώ και αρκετό καιρό την κατάκτηση του πρωταθλήματος η Γιουβέντους παρατάχθηκε με αρκετά νέα πρόσωπα στον τελευταίο αγώνα της φετινής Serie A κόντρα στη Σαμπντόρια.

Ο αγώνας δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με τους γηπεδούχους να σκοράρουν δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης.

Ο Ντεφρέν έδωσε στο 84' το προβάδισμα στην ομάδα του ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Καπράρι με ωραία εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Επίσημο: Φεύγει από τη Γιουβέντους ο Αλέγκρι

Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στον πάγκο των «μπιανκονέρι» με τη λύση της συνεργασίας να γίνεται γνωστή πριν λίγο χρονικό διάστημα.

Σαμπντόρια (Μάρκο Τζανπάολο): Ράφαελ, Σάλα, Κόλεϊ, Φεράρι, Μπερεζίνσκι, Πραέ, Λινέτι, Μπαρέτο (70’ Βιέιρα), Ραμίρες (58’ Καπράρι), Ντεφρέλ, Κουαλιαρέλα (78’ Γκαμπιαντίνι).

Γιουβέντους (Μαξ Αλέγκρι): Πινζόλιο, Κάσερες, Ρουγκάνι, Κιελίνι (65’ Μπονούτσι), Ντε Σίλιο, Τσαν (58’ Πορτανόβα), Μπετανκούρ, Κουαδράδο, Περέιρα (75’ Νικολούσι), Ντιμπάλα, Κεν.